Muszę powiedzieć ,że na żywo wygląda 100 razy lepiej . Musisz sama ją zobaczyć na żywo . 😉 Ale jest cudowna. Nie błyszczy się aż tak mocno tylko tak delikatnie . 😉
powiedzcie, że nie tylko ja przepuszczam całą kasę, którą dysponuję... 🍴 popełniłam ostatnio: bluzki (x3), szpilki, trampki, torebkę, derkę- kolejną 🙄, w planach jeszcze 2 pady od ivett, puśliska, 2 swetry i chusto-szalik... powinnam dostać bana na zakupy...
Czy kupowałyście/liście coś kiedyś w sklepie internetowym Equiversum z Wrocławia? Zamówiłem u nich kask za całkiem sporą kasę już ponad miesiąc temu i od tamtej pory go nie dostałem, co jakiś czas piszę maile i otrzymuję info, że nie mieli kasku, potem że za dwa dni dostanę, potem znowu coś i już w końcu poprosiłem o zwrot kasy, na to oni że kask już wysłany, a nadal go nie mam. Czy macie jakieś doświadczenia z tym sklepem???
puśliska Daw-Mag, popręg Daw-Mag i podkłada pod siodło z futra medycznego 😉 a jeszcze mam plany na strzemiona, ogłowie, wędzidło i napierśnik - chyba mnie wurzucą z domu 🙄
Naciau, z http://www.vans-shop.pl/, na głównej stronie masz baner "ustrzel swój rabat". Zaczynasz strzelać do butów, każdy ustrzelony but to 10% rabatu, maksymalnie można dostać 50%. Także za czape zapłaciłam tylko 30 zł 😀
nerechta, wszystko zależy od tego jakie zrobisz zestawienie 😉
bianca, za taką cenę to aż grzech nie kupić, szczególnie że wysyłka też tania tylko 5zł i paczkę miałam z dnia na dzień 😉 Mnie się przyda i to już niedługo mam nadzieję. Jak jadę w góry nawet latem to zawsze zabieram czapkę na dwutysięcznikach robi mi się strasznie zimno w głowę.
butki, okulary, 2 czapy, rękawiczki (za to wszystko 150zł zapłaciłam, z czego buty kosztowały mnie... 40zł!) i robię odbiór osobisty i może jeszcze inne butki, bo nie wiem jaki rozmiar mają, a są przepiękne!
o końskich zakupach nie mówię nic, w poniedziałek jadę po pasze...