Sukienka z Zary na sylwestra 😍 Szukałam takiej dla siebie na sylwestra, tzn w tym typie, ale już znalazłam coś innego. Ojej. Dlaczeeego nie zajrzałam do Zary. 🙁
Ada, w jakich kolorach były jeszcze te rurki, bo są obłędne ! 😍 Będę jutro w Warszawie i może chwilka czasu się na zakupy przydarzy, a mam ochotę na spodnie (no i ładny portfel). Przeceny są faktycznie jakieś znaczące czy raczej przeciętnie ?
Nesca92, :kwiatek: Tak generalnie to nie masz co żałować 😉 nie wiem jak w innych częściach Polski ale w Łodzi z tego co pamiętam dość szybko wyprzedały się te sukienki gdy były nowością i teraz była tylko jedna jedyna akurat mój rozmiar, więc prawdopodobieństwo że byś na nią trafiła jest raczej małe.
Scottie, mam dwie studniówki, jedną taką prawdziwą z mojej poprzedniej szkoły (cały rocznik szkoły + nauczyciele, wielka sala itd.) a druga to kolacja studniówkowa gdzie będzie tylko 6 osób z moje klasy + osoby towarzyszące, nauczycieli nie będzie. I właśnie ta sukienka ma być na tę "kolację". Założyliśmy że ma być elegancko i z klasą ale tak czy inaczej chce przełamać sukienkę jakimiś kolorowymi butami, więc chyba tak strasznie smutno nie będzie 🙂
fin, dzięki :kwiatek:
korsik, :kwiatek: Ceny według mnie naprawdę w większości bardzo mocno spadły i opłaca się. Gdybym miała więcej pieniędzy to z pewnością w Zarze kupiłabym znacznie więcej ale wydałam wszystko, co do grosza. Na pewno coś zostanie, generalnie u nas był szał, 10-20min w kolejce do przymierzalni i kolejne 20 min do kasy. Ludzie mierzą dużo ale często też nic z tego nie biorą.
Blondyna, właśnie tak patrzę na stronie Zary i nie widzę tych spodni 🙁 to zdjęcie co wkleiłam to jednak nie te moje ale są bardzo podobne. Tak czy inaczej swoje kupiłam na dziale trf, są jako nowość w cenie 99zł. Na pewno był 4 kolory a może i więcej, nie pamiętam. A co do cen na wyprzedażach to według mnie opłaca się, w większości różnice są duże, wiadomo że trafią się rzeczy tylko o 20 czy 30zł tańsze ale rzeczywiście dużo rzeczy jest znacznie przecenionych.
Ada, śliczna ta sukienka na sylwestra 😉 Jakie są przeceny w Zarze? Ciekawe czy jak pojadę pod koniec tygodnia to coś jeszcze zostanie
korsik ja byłam wczoraj od rana w Zarze. Przeceny były spore, kupiłam kilka rzeczy, kobiet oczywiście mnóstwo. Najlepiej jechać właśnie pod koniec tygodnia, lub po weekendzie bo powinni odnowić zapasy.
sklepy dzisiaj to jakaś masakra.. W reserved w forum w Gliwicach jak w śmietniku. z wyprzedaży załapałam się tylko na koszulkę z zary, cała reszta niestety nie. kolejki do przymierzalni - kilometrowe.
Nie no ... to już mnie przerasta 😀 dzisiaj popełniłam : -buty venezja 200zł przecenione z 300 zł -sweterek Mohito 90 zł -kokardka do koczka 15 zł -podkoszulka pod sweterek 20 zł z nie wiem ile ;D -piżamka reserved ;D
a ogólnie w tym miesiącu jeszcze -sweter -lakier do paznokci -sweterek -bluza -torebka -koszulka
mery, a to można za bilety płacić przelewem? Ja kupując bilet zawsze muszę płacić kartą kredytową..
w wizzairze, kupujac bilet dosc wczesnie, mozna placic przelewem... tylko wlasnie warunkiem jest zaplata w ciagu 24h, a jak bylo swieto, nie wiem czy mi to uznaja!