Masakra... Wełniana sukieneczka z Ichi, butki ocieplone futerkiem na zimę, płaszczyk puchowy, sukienka (?), 20 opakowań trocin dla konia, bluzeczka zwykła bawełniana, ocieplina na derki dla kóz, a gdzie tam okulary, pasza, prezenty???
Poszalałam ostatnio z zakupami świątecznymi dla rodzinki 🙂
Genesis vs Stiltskin - Ray Wilson
Latarnik - Camilla Lackberg 1Q84. Tom 3 - Haruki Murakami Każdy szczyt ma swój Czubaszek. Z Marią Czubaszek rozmawia Artur Andrus - Maria Czubaszek, Artur Andrus Felix Net i Nika 9 oraz świat zero - Rafał Kosik
Cheri (audiobook CD) - Colette Sidonie-Gabrielle
termokubek Starbucks z wymienną grafiką (tą pod przezroczystą ścianką)
Dołączam do grona zakupoholików, przerasta mnie to. Wczoraj popełniłam: błyszczyk z h&m (tak, to już piąty) korektor, puder, lakier do paznokci z essence. Poszłam po sukienkę, wróciłam z kosmetykami.
Ja dzisiaj też poszalałam: 2 pary spodni z Zary 1 para spodni z Royal Collection (zawsze tam chodzę, a to chyba pierwszy raz kiedy wyszłam z czymkolwiek) sweter, sukienka i dwie bluzki z GAPa - ale fajnie, że już jest w Polsce!! Prezent dla chłopa, też z GAPa
szlafrok dla mamy czapke- kibica 😁 dla taty kosmetyki dla siostry porfel dla faceta dla dziadków, a raczej dla babć silikonowe łapki do gorących naczyń
Dzionka, wyprzedaże będą od 27 grudnia (pierwszego dnia zaraz po świętach), ale na te mega obniżki trzeba będzie poczekać pewnie do końca stycznia- tylko wtedy już wszystko przebrane, najczęściej zostają same XS albo XXL 😉
Scottie, to by była dobra wiadomość, o ile tak samo jest za zachodnią granicą 🙂 Jak bym trafiła na obniżki w Mediolanie, do którego lecę 29.12. to bym chyba umarła ze szczęścia 🙂
There are 2 periods for Sales in Milan: Beginning of the summer sale is first Saturday in July until August Beginning of the winter sale is the first Saturday in January after the Holiday Period until mid February
Dzionka, nie napalaj się za bardzo. Dla mnie osobiście Mediolan jest strasznie przereklamowany i to nie tylko moja zdanie. Chyba, że byłaś i Ci się podobało.Co osoba, to opinia 😉
Samsung Galaxy Ace, którego już kocham szczerą miłością 😀 I prezenty dla rodzinki i chłopaka za jakąś kosmiczną łączną sumę :/ Tez sie na niego przerzuciłam właśnie! Bardzo pocieszny telefonik !