w tutejszych tesco mozna znalezc naprawde fajne ciuchy, wiec moze rzeczywicie cos jest na rzeczy 😀 btw, Ninevet, jak dotra Twoje nowe emutki, zdaj relacje, bo mi sie szare marza i sie zastanawiam.. 😎
btw, Ninevet, jak dotra Twoje nowe emutki, zdaj relacje, bo mi sie szare marza i sie zastanawiam.. 😎
Jeszcze nie moje, bo wzięłam za pobraniem 😉 ciągle się martwię o rozmiar ale relacje na pewno zdam, bo już się doczekać nie mogę ! Pewnie we wtorek dojdą 😍
Dziewczyny, gdzie są jakieś fajne kurtki? Byłam w croppie, house'ie, funk&soul'u i innych takich młodzieżowych sklepach i nie ma nic ciekawego. 🤔 A nie wydam kilku stów na kurtkę, która mi się nie podoba. Na razie chodzę w niezastąpionej croppowej, która przez te trzy lata jak ją mam przeżyła chyba wszystko i nadal wygląda jak nowa, ale jednak wypadałoby w końcu kupić sobie coś nowego. 😁 ninevet, ahh, gdyby tak w jeździeckim się pomylili i sprzedali mi za 400 zł nową kurtkę z Pikeura. 😍 btw., gdzie mieszkasz, że masz takie fajne Tesco? 👀
ninevet, ahh, gdyby tak w jeździeckim się pomylili i sprzedali mi za 400 zł nową kurtkę z Pikeura. 😍 btw., gdzie mieszkasz, że masz takie fajne Tesco? 👀
Alabamka z racji pogody, a co za tym idzie ogromnych korków w mieście nadal nie dotarłam do Cache Cache 🙁 niestety mieszkam za Lublinem, a sklep jest na 2 końcu miasta 🙄 ale postaram się wkrótce tam wybrać 😉
ninevet, ja w swoich 4 lata przezylam, przy czym 4 zimy juz nie dbalam o nie za bardzo bo chodzilam po stajennym blocie, jakbym je troche odswiezyla to dalej moglabym w nich latac. mysle wiec ze bedziesz zadowolona 🙂
Dzięki dziewczyny, ja już jestem zadowolona, bo siedzę w nich przy kompie 😁 Zima mi się skończyła, u mnie błocko i +3 stopnie, wszystko płynie. Na razie żal mi w nich wyjść na dwór, pewnie po miesiącu już się nie będę tak cackać ale na razie są za idealne 😁
Dzionka - mam już impregnat* z Ryłko. 🙂
*ile razy widzę/słyszę słowo impregnat to się do siebie ciesze, bo czytam na głos i tłumacze to sobie na "w ciąży"
ja uzupełniłam kosmetyczkę🙂 karmelowo-cynamonowe masło do ciała farmony 😜 perfumy puma flowing 😍 pomadke rimmela w ślicznym kolorze nude akrylowa odżywka do paznokci mój ukochany krem do rąk z garniera dzięki któremu moja łapki przetrwają zimę🙂 a i zamówiłam jakies mazidło do ust z avonu
uwieeeelbiam kupować kosmetyki a zwłaszcza pachnidła 🍴 czeka mnie wybieranie prezentów dla mamy i taty, standardowo będą to perfumy bo mamie będę mogła podkradać a tata to taki typ, że nie lubi dostawać prezentów a jak już to praktyczne. ciężko mu cokolwiek kupić 🙄
Kupiłam już wszystkie świąteczne prezenty. No może jeszcze dokupię płytę dla mamy. Dla siebie dziś terminarz i naczółek duuuży dla siwego. A i adres www sobie kupiłam 😉