Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

w tutejszych tesco mozna znalezc naprawde fajne ciuchy, wiec moze rzeczywicie cos jest na rzeczy  😀
btw, Ninevet, jak dotra Twoje nowe emutki, zdaj relacje, bo mi sie szare marza i sie zastanawiam..  😎
btw, Ninevet, jak dotra Twoje nowe emutki, zdaj relacje, bo mi sie szare marza i sie zastanawiam..  😎

Jeszcze nie moje, bo wzięłam za pobraniem 😉 ciągle się martwię o rozmiar ale relacje na pewno zdam, bo już się doczekać nie mogę ! Pewnie we wtorek dojdą  😍
jakoś odpuściłąm kupowianie ;-)

tylko buty - treperko-niw wiadomo co w Dehatlonie i bluzę polarową - Quetchua
[img]http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/47/14/87/1347148769[/img]
[img]http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/47/14/52/1347145250[/img]

- czarną i fioletową bokserke
- fioletowe  rybaczki dresowe Fishbone
- czarną tunike

(czy te zdjecia nie są za duze ?  :???🙂
ciska - tylko środkowe jest za duże 😉
Taka bluzkę z samochodzikiem też mam 😉
ciska bluza z 1szego zdjęcia i koszulka z trzeciego super  😍

PS 2gie zdjęcie minimalnie za duże  😉
juz skasowałam , bo nie umiem zmniejszyc :P
a gdzie kupiłaś skasowaną tunikę/sukienkę ? 🙂
tylko buty - treperko-niw wiadomo co w Dehatlonie

jaaaakie? Czyżby takie jak ja i połowa lotniska 😉 ?
Wszystkie rzeczy kupiłam od jednego uzytkownika allegro : sklepawanti

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9741959
Dziewczyny, gdzie są jakieś fajne kurtki? Byłam w croppie, house'ie, funk&soul'u i innych takich młodzieżowych sklepach i nie ma nic ciekawego.  🤔 A nie wydam kilku stów na kurtkę, która mi się nie podoba. Na razie chodzę w niezastąpionej croppowej, która przez te trzy lata jak ją mam przeżyła chyba wszystko i nadal wygląda jak nowa, ale jednak wypadałoby w końcu kupić sobie coś nowego.  😁
ninevet, ahh, gdyby tak w jeździeckim się pomylili i sprzedali mi za 400 zł nową kurtkę z Pikeura.  😍 btw., gdzie mieszkasz, że masz takie fajne Tesco?  👀
ninevet, ahh, gdyby tak w jeździeckim się pomylili i sprzedali mi za 400 zł nową kurtkę z Pikeura.  😍 btw., gdzie mieszkasz, że masz takie fajne Tesco?  👀

z Gliwic jestem 🙂
Ehh, szkoda, trochę mi daleko. Jak zwykle mieszkam z dala od miejsca, gdzie dzieje się coś fajnego.  😜
ostanio:
2 swetry Zara
bluzka Zara
Breloczki z Flo
Czapka, rękawiczki Reserved
conversy
naszyjnik H&M
Smarcik, jak zakupy?  😎
A ja właśnie kupiłam kask ,mam nadzieje że się spodoba bo jak nie to  🤬  dla siostrzenicy  😉 
pad ES
cotton chili eskadrona
kantar eskadrona
kaloszki brązowe

szaleństwo 🙂
Alabamka z racji pogody, a co za tym idzie ogromnych korków w mieście nadal nie dotarłam do Cache Cache  🙁 niestety mieszkam za Lublinem, a sklep jest na 2 końcu miasta  🙄 ale postaram się wkrótce tam wybrać  😉
Mam Emuciapacie !  😍 Emuciapcie, emutki ! mają więcej imion po godzinie niż mój telefon po roku  😜

ninevet, będziesz zadowolona 🙂 Ja w swoich ganiam właśnie drugą zimę i je uwielbiam 🙂 Tylko dobry impregnat kup, bo inaczej przemakają.
ninevet, ja w swoich 4 lata przezylam, przy czym 4 zimy juz nie dbalam o nie za bardzo bo chodzilam po stajennym blocie, jakbym je troche odswiezyla to dalej moglabym w nich latac. mysle wiec ze bedziesz zadowolona 🙂
Dzięki dziewczyny, ja już jestem zadowolona, bo siedzę w nich przy kompie  😁
Zima mi się skończyła, u mnie błocko i +3 stopnie, wszystko płynie. Na razie żal mi w nich wyjść na dwór, pewnie po miesiącu już się nie będę tak cackać ale na razie są za idealne  😁

Dzionka - mam już impregnat* z Ryłko. 🙂

*ile razy widzę/słyszę słowo impregnat to się do siebie ciesze, bo czytam na głos i tłumacze to sobie na "w ciąży"
ninevet, wychodź na dwór czym prędzej, docenisz jeszcze bardziej 🙂 Impregnant 😉 dobra rzecz 🙂

A ja kupiłam jeszcze 3 prezenty (i wydałam dokładnie 100zł więcej niż planowałam :/) i lokówkę😀!
ja uzupełniłam kosmetyczkę🙂
karmelowo-cynamonowe masło do ciała farmony 😜
perfumy puma flowing 😍
pomadke rimmela w ślicznym kolorze nude
akrylowa odżywka do paznokci
mój ukochany krem do rąk z garniera dzięki któremu moja łapki przetrwają zimę🙂
a i zamówiłam jakies mazidło do ust z avonu

uwieeeelbiam kupować kosmetyki a zwłaszcza pachnidła 🍴
czeka mnie wybieranie prezentów dla mamy i taty, standardowo będą to perfumy bo mamie będę mogła podkradać a tata to taki typ, że nie lubi dostawać prezentów a jak już to praktyczne. ciężko mu cokolwiek kupić 🙄
co to tylko ja jestem zakupoholiczką? 👀 dzisiaj kupiłam kiecke na sylwestra 😀
Kupiłam już wszystkie świąteczne prezenty. No może jeszcze dokupię płytę dla mamy. Dla siebie dziś terminarz i naczółek duuuży dla siwego. A i adres www sobie kupiłam 😉

Trapery to chyba jedyne słuszne buty na srogą zimę 😁
fruity_jelly, nie martw się!

buty trekkingowe z The North Face (tak je kocham, że trzymam przy łóżku  :hihi🙂

apaszka
spódniczka
koszulka
torba
(wszystko w Housie)

dzień spędzony z chrześnicą (taki mikołajkowo - imieninowo - gwiazkowy):
wizyta w kinie - Zaplatani 3D plus konskie rozrywki, ale to juz bezpatnie 😉

prosze Dodo 🙂
Decathlon i Quechua 🙂
śniegowce na turystyce mają świetne 🙂
ktore swietne 😀 ?? ja kupilam takie czarne Quechua z zoltymi wstawkami. pol lotniska w nich chodzi 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się