2 farby akrylowe (brązowa i biała) lakier postarzający i preparat 3 w 1 i zaczynam zabawę 😁 PS: na razie zrobiłam świecznik i świecę. Kiedyś wstawię zdjęcia 🤣
- 2 torebki longchamp - kalendarz książkowy Salvadora Dali - 2x ścienny kalendarz, również Dali 🙂 - kaszmirowy szalik GAP - parę tshirtów z GAPa - parę tshirtów z NefNef - 5 cd, Knopfler i Dire Straits, The Doors x 3, Sigur Rós - 4 vinyle Doorsów - UGG
Pozdrawiam wyjazd do Paryża :/ Nie mam totalnie kasy, a trzeba jeszcze kupić zestaw na zawody...
ententa w Paryżu na Montmarte była jego wystawa, mam też koszulkę 😉 Ogólnie tam były też oryginalne prace na sprzedaż, nie tylko pamiątki. Np. rzeźba ze słoniem czasu, ale ceny kosmiczne... Właściwie można tam było kupić wszystko, nawet surrealistyczne perfumy
ehhh, szkoda, że nie gdzieś w polsce... taki kalendarz by mi się przydał ze względów min. estetyczno-zakupholicznych 😉 oryginalne dzieła, pomarzyć zawsze można... 🙄
kliknełam... to juz ostatnie dwie płyty, musialam nadrobic zaległosci 😵 Rasmentalism ''dobra muzyka ładne życie'' oraz Rasmentalism i WENA-duże rzeczy 😅
Dzisiaj popłynęłam ... 1. Spódnica (HM) czarno-zielono-niebiesko żółta 2. Zółta bluzeczka na ramiączka pasująca do spódnicy (BikBok) 3. Niebieska bluzeczka na ramiączka pasująca do spódnicy(HM) 4. Naszyjnik (BikBok) złotopodobny z buteleczką 5. Zestaw kolczyków (HM) 6. Bluzka kremowa w jasnoróżowe paski (Cubus) 7. Spódnica (HM) w cętki 8. Sweterek do spódnicy siwy (HM) 9. Bluzka kremowa w złote paski (BikBok) 10. Krótkie spodenki białe (VeroModa) 11. Pidżama w paski (HM) 12. Koszulowa bluzka biała (Cubus) - nie ma na zdjęciu 13. Puder, eye-liner, chusteczki do demakijażu, lakier do paznokci niebieski 14. Sukienka w panterske (HM) - przyjdzie pocztą za jakieś 2 tyg 🙁 15. Koturny czarne, niebieskie i brązowe (HM) - też przyjdą pocztą 16. Naszyjnik, branzoletka, pierścionki, nauszniki - też przyjdą pocztą :P
I kolejne 2 miesiące nie wychodzę do sklepów 😵 Ja chyba muszę założyć sobie jakiś limit na karcie, bo kiedy tylko idę na zakupy wszytsko przetracę !! 🤬
noen, aaaa normalnie, super że wkleiłaś zdjęcia, jutro lece na zakupy 🏇 te spódnice są fenomenalne 😀 tylko co to za BikBok hmmm u mnie chyba tego sklepu nie ma...
BikBok jest w Norwegii , i o ile wiem w Łotwie, ale czy w Polsce nie wiem 😉 Ale powiem szczerze, że spódnice strasznie krótkie ale są tak szałowe, że nie mogłam ich nie kupić 😁
ja mieszkam w Norwegii 😉 A akurat tą czarno-niebiesko-żółtą spódnice dostałam z przeceny za 50 zł 😁 Ale mam nadzieje, że znajdziesz :kwiatek: Szukałam na allegro, ale nie ma ich 🙁