tak, ioffer.com tylko jak stamtad zamawiac mial ktos do czynienia z tamta strona na tyle ze cos kupował? tą moja torbe kupilam wczesniej w butiku, wieczorem siedzialam na tej stronie i oglądalam torebki Marca Jacobsa, znalazlam własnie moją przez przypadek! jest identyczna jak ze zdjęć tylko w srodku nie ma plakietki Marc by Marc Jacobs
emade, mój chłopak zamawiał z tej strony RayBany i zegarek Armaniego- nikt się nie zorientował, że to repliki. Logujesz się, licytujesz ze sprzedawcą (koszt torby +przesyłka do Polski), jak się zgodzi to przesyłasz kase i już 🙂 Prawie jak allegro.
Scottie, a jak z przelewem do innego kraju? Na stronie jest np informacja Wysyłka: na całym świecie Sprzedawca akceptuje: MasterCard, PayPal, American Express, Discover, Visa ja jestem ciemna, to wtedy jak jest z płatnością?
Absolutnie fantastyczny, ciepły i z kapturem krótki czarny płaszczyk z wykonany z materiałów jak typowe kurtki narciarskie. 😍 Teraz już żadna zima mi nie straszna! 🏇
- chusteczki oczyszczające do twarzy - odżywka Marc Anthony - żel aloesowy - krem Babydream z nagietkiem - krem Babydream dla skóry bardzo wrażliwej - pędzelek do cieni - 12 cieni sypkich
sznurka, też się postaram 😉 kupiłam w Reserved, totalnie inny niż chciałam. mierzyłam kurtki, ale żadna mnie nie powaliła, po czym koleżanka przyniosła mi ... worek 😁 załamałam się jak zobaczyłam ten płaszcz, ale kazała mi przymierzyć i od razu kupiłam 😉 jest dość długi i chyba będzie cieplutki
ja obeszłam chyba wszystkie sklepy i kupiłam w H&M na dziale dziecięcym nie mogłam znaleźć czegoś co było ciepłe, nie błyszczące, za tyłek i ponizej 500 zł jak juz kupiłam znalazłam fajny w vero modzie, ale bardziej jak parka
Ostatnio upolowałam: -grafitowe kozaki typu muszkieterki -krótkie zamszowe kozaki z klamrami (przejściówki lub na chłodną zimę) -różowa tunika Orsay -tuniko-sukienka w szaro-czarną kurzą stopkę New Yorker (Amisu)
za to ja szukam kurtki, za tylek, w typie sportowym, ale bez naszywek i innych pierdol, jak najprostsza i za mniej niz 300zl, ktos widzial albo ma taka? gdzie szukac? bo mi juz rece opadaja 🤔
ostatnio czapka jesienna z daszkiem w Carry, ale zakochalam sie w beretach i w weekend ruszam na lowy 😉