Edytka torebka cudna, chyba juz jedną taką masz co? zakupoholiczko szalona! powiedz mi czy butki irregular choice mają normalną rozmiarówke czy nie koniecznie?
rzeczywiscie, mam juz taka jedna, tylko 'okladka' jest inna 😁 co do irregular choice- ja nosze 38(uk5) i ich butki kupuje wlasnie w takich rozmiarach. te na wysokich obcasach sa tyci, tyci przymale, ale juz rozmiar wiekszy jest za duzy. tylko od razu lojalnie uprzedzam- IC uzależniaja. a dwa- te na obcasach sa koszmarnie niewygodnie 😉
Edytka świetny sweterek 😍 poluje na jakiś fajny - oryginalny, ale za nic nie moge wypatrzec nic fajnego w normalnej cenie ( tzn nie za 200 zł :mad🙂. A propos gdzie kupiłaśś? Jest do dostania w Polandii ? 🙄
Edytka dziękuję bardzo za zdjęcia :kwiatek: Nie powiem, bardzo dobrze się prezentują na żywo 🙂 stronę stampsów przeglądam już od dłuższego czasu, czekam właściwie aż mnie natchnie na któryś z wzorów. Mogłabyś jeszcze napisać, jak się sprawują paski?
bardzo dobrze. mam jeden zwykly brazowy od 4 lat i w ogole sie nie zniszczyl. najczesciej nosze jednak ten szoroki czarny (swoja droga jest to meska bransoleta) i tez wyglada bardzo dobrze, troche brudny od spodu, ale tego nie widac 😉
kocham STAMPSy za wielki wybor kolorow i wzorow, wszystko mozna laczyc, zmieniac, nosic na reku, pasku, wisiorku czy przykleic do sciany. i zaden jeszcze nie potrzebowal serwisu 🙂 w przeciwienstiwe do gucciego i lv, ktorych bransolety co 6 miesiecy wymagaja wymiany 🤔