heh Oliciiik ,przed chwila widziałam taka W Gliwicach w Arenie , tez chciałam kupić ,poza tym strasznie tania - 40zł kosztowała.. i jeszcze inne kolory były .Fajna 🙂 . Ale wrociłam z torbą 🙂 też fajna 😀
nie, to nie kratka :P tylko kolory są raczej niecodzienne- ja zamówiłam niebieską, fioletową i pomarańczową, dlatego mam nadzieję, że koń wybrudzi je szybko w błocie 😂
jak wrzucisz w google images Bucas Freedom to zobaczysz te kolorowe koszmarki.
Ale bucas to bucas, niezależnie od koloru to i tak, imo, najlepsze derki 🙂
Bardzo podobają mi się te koszulki ze śmiesznymi nadrukami, tylko zawsze trzeba zwracać uwagę na to jaka jest jakość bawełny, bo czasem po pierwszym praniu z koszulki robi się ścierka do podłogi.
mój wujek ma firme reklamową, jakis czas temu podrzucił mi koszulke z jakimś tam wydrukiem najlepsze bylo z tego wszystkiego ze koszulka bawełna-elegancka nadal po paru praniach a ile kosztowala? 1,99zł od producenta 😉
Razdko tu bywam, ale poszalalam i musze sie pochwalic moimi lupami 😅 😅 😅 😅 😅 CHociaz troche nie pasuja do wiekszosci wpisow w tym watku, ale co tam, udalo mi sie upolowac perelki 🏇 🏇
o cholerka, lece do Jyska, dzieki! dokladnie takiego lustra szukam od kilku miesiecy, przekopalam chyba wszystkie komisy i sklepy ze starociami w miescie i nic
kredens przegenialny, zaluje, ze niedawno wymienialam meble, ale natchnelo mnie na "odnowienie" drzwi i okna-jako, ze mieszkam w starej kamienicy mamy oryginalne drzwi-z rzezbionymi klamkami, okno chyba ciut nowsze jest, wiec musialabym dorwac gdzies klamki do kompletu, ale kocham je miloscia ogromna i nie pozwole wymienic na rzadne plastiki 🏇
niedawno z mama bylysmy bliskie kupieniu stolu z debowych dech, ktory zamiast nog mial 2 maszyny do szycia, powstrzymalo nas jednak to, ze stracilybysmy cala przestrzen zyciowa, gdybysmy go zainstalowaly w malym mieszkaniu...