przed wyjazdem do Amsterdamu widziałam w Warszawie w sklepie Roxy super płaszcz przeciwdeszczowy w kolorze białym.
w Nederlandach woda leje sie na łab strumieniami, bez takiego płaszcza nie da się życ (a co dopiero pedałować na rowerze). Poprosiłam koleżankę żeby kupiła mi tan płaszcz w Arkadi, a tam już ich nie ma 😵
czy któraś z was mogłaby poszukać takiego płaszcza u siebie w mieście? jeżeli u was zostały jakieś sztuki (rozmiar S lub też ewentualnie Mka) to bardzo proszę o wiadmość :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
(namiary na sklep Roxy w Amsterdamie też mile widziane. google mi nie pomógł)
Seksta, No wiem wiem, ale wymieniłam te miasta, w których byłam i wiem jakie są sklepy. Nie będę przecież wymieniać wszystkich większych miast wojewódzkich 😁
Szumka94 pokazuj torbę i bluzę ! 🏇 Ja ostatnio: -Buty typu trampki -Koszula czarna na krótki rękawek diverse -spodnie czarne cach cach -spodnie dresowe new york -torba na ramię + naszywki
Mia, mogłabyś napisać gdzie kupiłaś ? 😍 i jaka cena ? 😀 mam plan jeździć na rowerze do szkoły, ale musze sobie najpierw go kupić, a ten jest świeeetny! 😎
karolinaaa, haha ten został kupiony dokładnie do tego samego! Przeszukałam cały internet i jedyne co mi się podobało to Electry za ponad 3000 zł. I kiedy zmarnowana przeglądałam tysięczny sklep internetowy natknęłam się na to cacuszko! Wykonany całkowicie z aluminium, fajny klasyczny styl i polskiej produkcji. Kosztuje 1260 zł, a kupić można tutaj: http://www.fitness-sport.pl/catalog/product_info.php?cPath=35_37&products_id=1810 W niektórych sklepach dostępny jest jeszcze z białą ramą.
Jeszcze tylko wiklinowy koszyk, jakiś fajny dzwonek i będę podbijać ulice miasta 🏇 😎