ale ja nie mam rudej 😉 w każdym bądź razie świetnie prezentuje się na karej i c. gniadej, no ja jakość nie porównywalne do 'jakieś tam anki' (mimo to mam jedną) ES bije je na głowę! będziesz zadowolona 😀
poza tym jeszcze w formie twardej 4 plyty (brakujace Kerplunk! i International Superhits! Green Daya; viva la vida Coldplaya i No pads, No helmets, just balls Simple Plan (mialam kiedys kupiona w formie elektronicznej, ale splonela razem z dyskiem z laptopa).
+ cala masa jedzenia. i sprzed 2 tygodni zakupy ciuchowe, ktorymi sie pochwale jak porobie foty 😉
BOJE SIE wyciagu z karty, bo juz wydaje kase przeznaczona na nastepny miesiac, a tu sie jeszcze nawet ten nie skonczyl. To bedzie bolalo ;(
Edytka, a ja szczerze mówiąc kupiłam tak dodatkowo. Zupełnie nie znam autora ani książki, po prostu szkoda mi było brać tylko jedną książke skoro i tak płace za przesyłke tyle samo jak kupuję dwie 😉 A że ta wydała mi się po opisie interesująca to kliknełam. W takim razie jak tylko dojdą to zabieram się do czytania 😀