Dziewczyny powiedzcie mi gdzie najlepiej opłaca się kupić Sorele?Wiem,że była tu o tym mowa,ale wyszukiwarka nie chce mi wypluć tych postów,a powiem szczerze,że niezbyt mam czas tego teraz szukać.
Malaaa, czemu z pytajnikiem? Chwal się i to już! 😉
no bo jeszcze sama w to nie wierzę 😡
Nazywa się Czubaryk, małopolak, 168cm w kłębie,w marcu skończy 4 lata,gniady-bez odmian(tylko 2 kropki na pysiu) matka Czekanka po Hiszpański Rytm, ojciec Barnaba po Boliwar🙂 Chłopak ma charakterek i na razie chce pokazać jaki to on potrafi być straszny 🙄 😂
Dzięki za odp. Chyba też się na nie skusze tym bardziej że znalazłam na allegro za 239zł czyli 250zł z przesyłką.
Horciakowa, ale świetnie wygląda tak kawa 🤣 Fakt zgadzam się z resztą że jest to mało opłacalne ale tak jak piszesz żeby pić raz na jakiś czas... może też się skusze na taki 🙄
ta bluza z adasia jest świetna! Mierzyłam ją, przymierzam się do zakupu ale akurat taką jak chcę to kupe kasy kosztuje 330zł... fioletową lub zieloną 😜 😜
A ja kupiłam ostatnio kozaki brązowe Tommy Hilfiger, o których zawsze marzyłam i które bardzo, ale to bardzo na wyprzedażach obniżyli 😅 i jeszcze znalazłam do tego torebkę pod kolor, już gdzie indziej 🙂