Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

Sznurka - dzięki  :kwiatek: Dorwałam na allegro
ja ajko wielka miłosniczka ciepła szczerze zazdroszcze!
Dziewczyny powiedzcie mi gdzie najlepiej opłaca się kupić Sorele?Wiem,że była tu o tym mowa,ale wyszukiwarka nie chce mi wypluć tych postów,a powiem szczerze,że niezbyt mam czas tego teraz szukać.
D&A - www.sportonline.pl
teraz maja przeceny.
Dzięki🙂
Sznurka - właściwie to powinnam napisać, że znalazłam, a nie dorwałam, bo są jeszcze dostępne u tego użytkownika http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14794383
fin, z paszy bedziesz zadowolona, konie sie na niej robia apetycznie okraglutkie 😀
Czy Sorele można kupić w jakimś sklepie stacjonarnym w Warszawie?na sportoniline nie ma już tych co chciałam🙁
-koń(?)  😡
Malaaa, czemu z pytajnikiem? Chwal się i to już! 😉
fin, z paszy bedziesz zadowolona, konie sie na niej robia apetycznie okraglutkie 😀

Super, że to mówisz! Właśnie taki mam cel - muszę zaokrąglić konika, bo mi Laleczka schudła strasznie, żebra widać i kręgosłup wystaje 😲 😲 🙁
Horciakowa, dzięki!
-koń(?)  😡

napisz coś więcej!
gratulacje 🙂
Malaaa, czemu z pytajnikiem? Chwal się i to już! 😉

no bo jeszcze sama w to nie wierzę  😡

Nazywa się Czubaryk, małopolak, 168cm w kłębie,w marcu skończy 4 lata,gniady-bez odmian(tylko 2 kropki na pysiu) matka Czekanka po Hiszpański Rytm, ojciec Barnaba po Boliwar🙂 Chłopak ma charakterek i na razie chce pokazać jaki to on potrafi być straszny  🙄  😂
gratuluje. mlody kon to duza odpowiedzialnosc i ciezka sprawa, wiec zycze powodzenia!
dziękujemy  :kwiatek: :kwiatek:
jak Gniady i bez odmian to ja koniecznie proszę o zdjęcia! 😀
jak Gniady i bez odmian to ja koniecznie proszę o zdjęcia! 😀

jak będę miała to od razu wstawię,tylko muszę wepchnąć komuś aparat do rąk(ale od czego jest tautuś 😁 )
Ada, 299 zł.

Dzięki za odp.
Chyba też się na nie skusze tym bardziej że znalazłam na allegro za 239zł czyli 250zł z przesyłką.

Horciakowa, ale świetnie wygląda tak kawa  🤣
Fakt zgadzam się z resztą że jest to mało opłacalne ale tak jak piszesz żeby pić raz na jakiś czas... może też się skusze na taki  🙄

Malaaa, ghratulacje  😅 pokazuj chłopaka szybko  😀
-derka różowa
-mydlo i smar do skor passier
-szczotka oster
-gazety 🙂

kurtka Roxy
tulipan, pokazuj !!!  🙇

[img]http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/856/11/08/856110857[/img]
(zdjęcie z allegro)
😅 😅 😅 😅 😅 Jeszcze się czaje na czerwoną i buty do czerwonej i będzie super 😅
ta bluza z adasia jest świetna! Mierzyłam ją, przymierzam się do zakupu ale akurat taką jak chcę to kupe kasy kosztuje 330zł... fioletową lub zieloną  😜 😜
Mi się udało kupić sporo taniej. A na caliroots kosztuje 180zł 😉 Ale niestety na cali nie było już mojego rozm
o ja cie
takie bluzy znow w modzie?
Sznurka- raczej ciągle ;-)

aporpo tych bluz adasia, to ja jedną dorwałam w ciuchu, czarną.
ta pierwsza kurtka.. MIODZIO!
A ja kupiłam ostatnio kozaki brązowe Tommy Hilfiger, o których zawsze marzyłam i które bardzo, ale to bardzo na wyprzedażach obniżyli  😅 i jeszcze znalazłam do tego torebkę pod kolor, już gdzie indziej 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się