Anaa - rozmiarowka faktycznie jest jakas dziwna 😉 ja soreli mam rozm 5-38, dlugosc wkladki rzekomo 23,5, a smialo moge stwierdzic ze rozmiar wkladki to 24,5-25, czyli jak 37,5 w porywach male 38. Normalne buty nosze 37-37,5, dl wkladki 24,5. Czyli teoretycznie powinnam patrzec na rozmiarowke, a nie na rozmiar wkladki, bo w rzeczywistosci jest wiekszy niz podany na stronie. Z drugiej strony patrzylam gdzies na aukcje i podane bylo zupelnie odwrotnie, ze nr bodaj meski 46 odpowiada klasycznemu 43. Ja wybralam 2 pary w roznych rozmiarach i przymierzylam przed kupnem (pan spotkal sie ze mna w miescie), ale gdybym kupowala przez internet, zadzwonilabym wczesniej zeby sie upewnic ze w razie wymiany nie bedzie problemu z dostepnoscia wiekszych/mniejszych rozmiarow.
Po całotygodniowej harówce na uczelni zaszalałam - postanowiłam zrobić sobie 'prezent' i pobuszować samej, bez widowni (w sensie chłopak, mama lub siostra, koleżanka etc.) po sklepach 😜 Wynik z dziś: - Wiosenno-jesienna kurtka Stradivadius - Śliwkowa koszulka na ramiączkach - Ciepluni granatowy polarek z taaakim kołnierzem z New Yorker'a
Czaję się jeszcze na szary (ale taki szary... no taki... taki jak myślę i mam w głowie, no! :wysmiewa🙂 szal i torbę. (w końcu do kurtki potrzebna, nie? 🤔wirek: )
Wiem, ze nie ten wątek, ale to tu się skarzylam na stratę przywieszki motylka, wiec: aaaaaaaaaaa !! Własnie go znalazłam i chciałam się podzielić ta wspaniała nowina !!! Jestem przeszczesliwa 😀 💃 😅 🏇
dla mnie: (bo nie było innego modelu w moim rozmierze, tego modelu ponoć też nie było a teraz jest...mam nadzieje, że będzie nadal bo wysyłają w kolejności jak kto zamawia)
korsik, jak butki dojdą, to jeżeli możesz to zrób zdjęcie tych twojej mamy i wstaw tutaj lub w butowym wątku 😉 Jestem ciekawa jak na żywo wyglądają bo zastanawiam się nad kupieniem drugiej pary i właśnie myślałam o tych.