Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

A mi sie te sorele tak bardzo nie podobają w zasadzie 😉
aaaa,,,  ja sie nie mogę doczekać aż zamówie i mi przyjdą dwie rzeczy 😜
Karla - www.sportonline.pl polecamy polecamy, KVS - Klub Voltowych Sorelomaniakow 😂
a czy ktoś może mi powiedzieć jak sorele trzymają rozmiarówkę? I jaki to będzie rozmiar 40?... bo może lepiej brać większe niż zwykle?...
Anaa - rozmiarowka faktycznie jest jakas dziwna 😉
ja soreli mam rozm 5-38, dlugosc wkladki rzekomo 23,5, a smialo moge stwierdzic ze rozmiar wkladki to 24,5-25, czyli jak 37,5 w porywach male 38. Normalne buty nosze 37-37,5, dl wkladki 24,5. Czyli teoretycznie powinnam patrzec na rozmiarowke, a nie na rozmiar wkladki, bo w rzeczywistosci jest wiekszy niz podany na stronie.
Z drugiej strony patrzylam gdzies na aukcje i podane bylo zupelnie odwrotnie, ze nr bodaj meski 46 odpowiada klasycznemu 43.
Ja wybralam 2 pary w roznych rozmiarach i przymierzylam przed kupnem (pan spotkal sie ze mna w miescie), ale gdybym kupowala przez internet, zadzwonilabym wczesniej zeby sie upewnic ze w razie wymiany nie bedzie problemu z dostepnoscia wiekszych/mniejszych rozmiarow.
Anaa, 40 ma dł wkładki 25,5
na co dzien noszę 38, zimowe kupuję większe
mam 40

I'm Sorel Queen;]
sienka, szczególnie mnie ujęła nazwa tego modelu http://www.sportonline.pl/index.php?products=product&prod_id=554  😂
mojego rozmiaru juz ni ma  🙁
hehe znalazłam,
ale drogie kurcze....
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50133045
czarny t-shirt z przyćpanym królikiem - cropp
męska szara koszulka z nadrukiem -  cropp 😉

w tej męskiej się już zakochałam  😜
czarny t-shirt z przyćpanym królikiem - cropp

z takim z marchewką w zębach?  😁
emade tak .  😎 hah nie mogę z niego, nie wiem co mnie pokusiło chyba... cena .  🤔wirek:  😁
mnie też pokusiła cena!  😁 ale mi się podoba 🙂 tylko ja mam szarą  😎
wstawcie fotki  😜 koszulki z kroikiem
Dzisiaj je widziałam mi się podobała ta niebieska z misiem bez rączki 😜
męskiej też przy okazji  😉
Po całotygodniowej harówce na uczelni zaszalałam - postanowiłam zrobić sobie 'prezent'  i pobuszować samej, bez widowni (w sensie chłopak, mama lub siostra, koleżanka etc.) po sklepach  😜
Wynik z dziś:
- Wiosenno-jesienna kurtka Stradivadius
- Śliwkowa koszulka na ramiączkach
- Ciepluni granatowy polarek z taaakim kołnierzem z New Yorker'a

Czaję się jeszcze na szary (ale taki szary... no taki... taki jak myślę i mam w głowie, no!  :wysmiewa🙂 szal i torbę. (w końcu do kurtki potrzebna, nie?  🤔wirek: )

ta po prawej  😀
ten królik jest... straszny  😁
a jakieś inne wzory były  👀
były  😉 było dużo t-shirtów po przecenach  😁 😁
a to moje 😉
męska

królik

sorry za jakość . 😉

no naprawdę dużo t-shirtów po fajnych cenach . 😉

Moony taka co tył misia był na plecach? ; >
ja moje sorelki kocham miłością wielką, codziennie je zakładam do koni, do tego grube skarpetki i jest cielutko 😉
no i nie ślizgaja się 😉

tulipan- piękne !  😜
Był jakis kotek i misiu bez rączki 😀
Ja tez dzisiaj zaszalałam na zakupach SAMA xD bez widowni

Wszystko w mega przecenach i całe zakupy nie przekroczyły 150 zł

Kamizelka Orsay
Bluzka z tygrysem ZARA
Bluzka panterka ZARA
Buty Emu panterka New York
Szalik Cropp
Pasek House

Kocham wyprzedaże
😜 😜 😜
ja mam taką  wielką koszulkę męską do spania, uwielbiam takie!  😜
u mnie zaczęło się od spania, teraz uwielbiam w takich luźniejszych wszędzie chodzić . 😉
Wiem, ze nie ten wątek, ale to tu się skarzylam na stratę przywieszki motylka, wiec: aaaaaaaaaaa !! Własnie go znalazłam i chciałam się podzielić ta wspaniała nowina !!! Jestem przeszczesliwa 😀  💃  😅 🏇
mery pokaż go!🙂
no dobra... 🤣
dla mamy:

dla mnie: (bo nie było innego modelu w moim rozmierze, tego modelu ponoć też nie było a teraz jest...mam nadzieje, że będzie nadal bo wysyłają w kolejności jak kto zamawia)

szkoda tylko, ze one mają takie szerokie czubki
Niewidzialna niestety photobucket nie dziala, wiec nie mam jak wrzucic....
wiesz mery, są jeszcze inne miejsca, gdzie można zdjęcia wrzucić ; ) chociażby tak popularny imageshack
korsik, jak butki dojdą, to jeżeli możesz to zrób zdjęcie tych twojej mamy i wstaw tutaj lub w butowym wątku  😉
Jestem ciekawa jak na żywo wyglądają bo zastanawiam się nad kupieniem drugiej pary i właśnie myślałam o tych.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się