Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

wawrek na ktorą to?
na rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 🏇
a do mnie wlasnie doszlo takie zamowienie hihihi 😁

będą ciasteczka?
beda 😀 😅 😀
a zaprosisz 😀   ❓ ❓ ❓
P.S. gdzie kupiłaś takie foremki?
Mazia, obstawiam ikee

wawrek dawaj zdjecie na modelce!
sznurka - wkrótce!
-jeansy Roxy
-bluza kangurka Only
-a z wymiany dwa cottonki  💃
-legginso-spodnie Bershka  🤔wirek:
kolejne dwie pary butów  🤔wirek:
dwa czapraki  🤔wirek:
kantar  🤔wirek:
owijki  🤔wirek:

Ale i tak mam radoche  💃
-czaprak brązowy LC

-i w planach pare rzecyz od ivett 🙂
mazia zaprosze 😉

i Sznurkers ma racje 😉 IKEA po szwedzku czytane tak:"ajkija" 😉
-czaprak brązowy LC

-i w planach pare rzecyz od ivett 🙂

o tak ! rzeczy od ivette 🙂  :kwiatek:
ja kupiłam derke 😉
mery cudne te foremki  💘

Z pakamery:

2 duże piny
Marilyn

Dylan  😍

Na nowy rok, nowe zapiski

Sznurka wszyscy będa teraz kupować Sorele bo Ty masz a Ty wciąż nadajesz temu forum ton  😁

No i stało się, właśnie przyszła paczuszka z....

S O R E L (ami)
Ada, skąd taki pamiętnik? piękny !
Monny, z pakamery od użytkowniczki- beniaminka ---> http://www.pakamera.pl/albumy-notesy-pamietniki-pamietnik-ksiega-black-nr317896.htm
Jeszcze czekam na paczkę, lada dzień powinien być już u mnie  😍
Sorele są genialne, ja aktualnie użytkuję te w fioletową krateczkę oraz model SUKA (nie obrażam nikogo, serio tak się nazywają 😁 )
zen, moja mama była zła, że jej o sorelach nie powiedziałam wczesniej, bo podobają sie jej suki, ale buty juz ma 😉
cieciorka, wcześniej się pytałaś z jakiej strony zamawiałam- z tej co ty... ale juz nie było, teraz moja mama poluje na jakieś, bo jej zimno jak chodzi na spacery z psami itd.  😁

sorelowy szał  😜
sorelowy szał  😜

Powienien powstać FAN klub  😀

Moje rozdziewiczone na śniegu, cieplutkie aż miło  😉
Mam nadzieję że mi się szybko rozchodzą bo już korci mnie żeby kupić jeszcze drugą parę skoro jest promocja.
W sumie jak będą się dobrze sprawować to butów nigdy nie za dużo w moim przypadku.
korsik, o niieeeee  🤬 bylo nie mowic o wyprzedazy! Swietne sa te suki 😜

Ja sie wypielam na inne buty tej zimy niz sorele. Od poczatku roku chodze w nich nawet na uczelnie, mam w tyle czy dziwnie wygladam, chyba jestem juz w tym wieku ze liczy sie cieplo w stopki 😉
- b.wąskie i obdarte rurki Bershka
- kolejne buty  😎

a jutro ciąg dalszy
ja w nich dzisiaj byłam na wykładach i było troche za ciepło i niewygodnie zeby ciagle w nich siedziec, musze barac kapcie na zmiane.
mnie sie podobaja i nie widze powodu by komus nie mogły :P wszyscy sa na tak, dzisiaj w trawmaju usłyszałam tylko od dwoch podpitych nastolatkow ze "fajne mam kalosze" ale ich wysmiałam 🤣

kurcze- tak praktyczne na naszą zimę... ciepla wkładka, wysokie, futerko chroni przed wpadaniem sniegu za nogawki i sa oblane guma!
mam wprawdzie ocieplane kalosze, i mimo ze zwykle mam gdzies jak wygladam, to majac wybór poza moją wieś sie w nich nie wybieram.
no i takie "po nartach" czyli miekkie buty z decathlonu w starym stylu, tez oblane, ale nie tak ciepłe, cięzej sie wsuwa i nie są tak lansiarskie, ale w zeszłą zimę chodziłam w nich i wisiało mi że wyglądam jak z lat 90. na pewno dalej bede je uzytkowac.
zeby nie było tak pieknie- jeden sorel mnie obtarł. by je usprawidliwic dodam, że nie ma butów, które mnie na poczaktu nie obtarły. nawet sandały- po prostu nie ma. na ich korzysc dodatkowo dziala to, ze miała skarpetki bez lycry, które mogły się zsunąć i zrolować. ale cały czas mam dziure nad kostką.

ostatnio sciągnęłam buta razem z kapciem. złapałam go i byłam w szoku bo był mokry. byłam wsciekla ze cos jest nie tak- wyciagnełam drugiego- tak samo. ogarnełam się i stwierdziłam, ze są poprostu pierunsko zimne 😁 cały środek cieplutki 😉

jak na nasze warunki to jest idealne połączenie lansu z użytecznoscia. moze mobłybyc węższe, ale to chyba nieralne przy dzisiejszych technologiach, bo to co ociepla, musi sie po prostu zmieścic, a zeby byc przyczepna podeszwa musi miec swoja powierzchnie. nie żałujemy wydanych na nie pieniedzy 🙂
Te Sorele nie ślizgają sie na śniegowej chlapie? Bo chyba guma nie jest antypoślizgowe, czy one maja inna podeszwę?
Nie ślizgają się. Podeszwę mają ze specjalnego tworzywa, które nie przepuszcza zimna od spodu.
ja bym trzymała się wersji, że ślizgają się mniej. nie mają kolców od spodu, ze dwa razy pojechałam.
tulipan, BOSKIE  😜
dajcie jakies namiary gdzie mozna w PL te sorelki kupic 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się