nie chcę zapeszać, ale na jakości campus'owych wyrobów można się nieźle przejechać. przy butach chodzi przede wszystkim o (nie)przemakalność (zainwestujcie w dobre impregnaty, bo może być słabo) i o podeszwę - kumpeli podeszwa zaczęła się dosłownie kruszyć po kilku dniach noszenia - może 'jednorazowy' defekt, może defektowa seria, a może jakość campusa. do śmigania po mieście pewnie nadadzą się jak najbardziej. gdyby na zimowych śniego-wędrówkach sprawdzały się dłużej niż przez kilka wypadów - byłabym miło zaskoczona (;
Niewidzialna, jakie śliczne! 💘
a żeby nie off'ować: ostatnio też przyszalałam zakupowo: - stuptutki z Milo, - sznurowadła do treków, - rękawiczki z Kanfora - kremy na zimę, - C. S. Lewis "Listy starego diabła do młodego" i w 'zestawie', bo były za śmieszną cenę, a opis mnie zainteresował: Jerzy Surdykowski "S.O.S.", Henryk Vogler "Opowiadania fantastyczne".
ratunku! jaki jest czas na wymiane/zwrot ciuchów w New Yorkerze? 😵 kupiłam bluzkę nie mierząc bo były straszne kolejki, dopiero po powrocie zobaczyłam że rozmiar M, a noszę XS 😂 😵
czarno biala spódnica i fioletowy stanik w H&M ksiązka "Naznaczona" w Empiku szczotka do włosów (połamałam ostatnią w domu, taki los jak ma sie takie wlosy) prezencik dla psa i kota perfumy Lacosty dla ojca
emade wydaje mi się, że tak jak w innych sklepach typu h&m, reserved itp. do miesiąca czasu, zobacz może na stronie mają napisane, albo wyszukaj stronę z galerią w której kupowałaś i powinien być numer do sklepu, zadzwoń to ci napewno powiedzą 😉
Hmm... nie kupowałam nic dla konia od początku wakacji (mówiąc nic mam na myśli "niezbędne" czapraki i inne) i było mi z tym bardzo dobrze 😎 w ogóle nie czułam pociągu do kupowania czapraków, nie podobało mi się nic z nowych kolekcji, a teraz wzięło mnie na stare kolekcje 😜
ratunku! jaki jest czas na wymiane/zwrot ciuchów w New Yorkerze? 😵 kupiłam bluzkę nie mierząc bo były straszne kolejki, dopiero po powrocie zobaczyłam że rozmiar M, a noszę XS 😂 😵