ninevetmam ta sama szarą z Abercrombie tylko placilam 300 zł :P w zeszlym roku....ihihihih fajna jest ale szybko sie mechaci.... A druga taka sama tylko brazowa jakos wolniej 🤔
ninevetmam ta sama szarą z Abercrombie tylko placilam 300 zł :P w zeszlym roku....ihihihih fajna jest ale szybko sie mechaci.... A druga taka sama tylko brazowa jakos wolniej 🤔
Właśnie poluje na taką kiciatą bluzę od wewnątrz. Na wf mam lodowisko i w każdej bluzie mi za zimno a w kurtce za ciepło 🤔 Mam nadzieje, że takie coś rozwiąże problem 😉
W dekompresji, w Łodzi. 4.12 o godz 18. Bilety z tego co mi wiadomo można będzie kupić na miejscu 🙂 A 9 grudnia (?) COMA wydaje giga koncert na Torwarze i mam mega dylemat czy jechać, a tak nie strasznie ciągnie... Tylko musiałaby się zebrac większa ekipa bo samej tak nie fajnie jechać.
Dno rozpaczy.. czapka przyszła i jest.. ZA MAŁA :< jednak wstawiam zdjęcie jak leży na za dużej do niej głowie 🤔 Na łbie mojej matki leży jak powinna ale oczywiście mama nie bardzo chce sie dać obfotografować :< Oczywiscie najpierw pourywałam metki a potem sprawdziłam czy dobra 🤔wirek: I ta musze sprzedać i przez własną głupotę czekać znowu tydzien na nastepną ;/
*lakier do paznokci mocnooo różowy 😁 *czarny cień do powiek INGLOT *tusz do rzęs 2000kalorii *płyn do demakijażu oczu *gruszkowy i imbirowy peeling do ciała *czekoladowy żel pod prysznic *szampon *balsam do ciała o zapachu waniliowym
No i bluza z H&M z myszką miki, która kupił mi ukochany 😁 😍
Zakupoholicy kochani! Widzę, że na zakupach znacie się świetnie, może umiecie odpowiedzieć mi na dość nietypowe pytanie dot. artykułów spożywczych. Czy widziałyście gdzieś KAKAO w opakowaniach mniejszych niż 200g? Może przez przypadek zwróciłyście uwagę, albo wiecie, gdzie mogę takie kupić. Szukam od dłuższego czasu, ponieważ potrzebuję na dość nietypowy prezent i musi mi się zmieścić do kubka (z własnoręcznie namalowaną wiewiórką, może ktoś zna tą piosenkę 😉). Wszędzie jest tylko od 300g w górę, raz znalazłam 200g, ale potrzebowałabym jeszcze mniej, lub 200g ale w malutkim opakowaniu, bo to co widziałam było za duże na kubek. Czy kakao występuje w takich "jednorazowych" podłużnych paseczkach, jak np. kawa 2w1, co przy kasie można kupić? Czy ktoś, jeśli znajdzie kakao w opakowaniu mniejszym niż 200g. mógłby mi kupić? Zwrócę wszystkie koszty, baaaaaardzo mi zależy! :kwiatek: Może przez internet można?