Forum towarzyskie »

Anonimowi Zakupoholicy

szara bluza  😍
gdzie i za ile ? mów ! 🙂
allegro.pl  wylicytowana 😉
z przesylka 200zl
wyczekane i wymarzone Prestige Meredith  😜
ninevetmam ta sama szarą z Abercrombie tylko placilam 300 zł :P w zeszlym roku....ihihihih fajna jest ale szybko sie mechaci.... A druga taka sama tylko brazowa jakos wolniej  🤔
misia będziesz z siodełka zadowolona!
ninevetmam ta sama szarą z Abercrombie tylko placilam 300 zł :P w zeszlym roku....ihihihih fajna jest ale szybko sie mechaci.... A druga taka sama tylko brazowa jakos wolniej  🤔

Właśnie poluje na taką kiciatą bluzę od wewnątrz.
Na wf mam lodowisko i w każdej bluzie mi za zimno a w kurtce za ciepło  🤔
Mam nadzieje, że takie coś rozwiąże problem  😉
ninevet jesli chodzi o cieplo to rzeczywiscie bluza jest mega ciepla. Tak samo mam z kurtka, tez A&F i tez mis w srodku i mozna sie ugotowac 🙂
Misia zarąbiste bluzy  😜

ninevet piękny laptop  😍

Wczoraj na wyprzedaży w InterApi:
* szaro liliowe bryczesy Fair Play z pełnym lejem
* szara polarowa opaska na jazdę lub do stajni  😉
Pad Euro Star Multistripe Slate/Delft z czarną lamówką...... 🤦
- wedzidlo 😉

A niekonsko troche rzeczy: dwie spodniczki, polar, kamizelke, skarpetki, legginsy, golf, koszulke.
zegarek z dużą tarcza Diesel
szerokie szare dresy na treningi Rbk
A ja wciaz szukam smiechowego zegarka na reke dla chlopaka , widzial ktos cos ?  👀
zoil Pisalam juz wczesniej- poszukaj w necie zegarkow STAMPLE.
zoil Pisalam juz wczesniej- poszukaj w necie zegarkow STAMPLE.

nie stample, a STAMPS 😉 http://www.stamps.eu/
Nareszcie.... mam torbę diverse 😍
Notarialna,pokazuj!
Poncioch ale glupek ze mnie, nie wierze, ze tak napisalam  😡 😡 oczywiscie, ze STAMPS!! ( spojrzalam na przegub :P )
Malaaa Torbę kupiłam na mojeciuchy.pl 😉
I jeszcze przyszła bluzeczka z allegro 😜
świetna  😜
Ja ją kocham od pierwszego spojrzenia 😜, wreszcie będe miała porządek w torbie i pozbyłam się mojego pseudo ekoskórzanego worka 😁

A i zapomniałam o bilecie na COMĘ 😉

A i zapomniałam o bilecie na COMĘ 😉

ale ci zazdroszczę! ( ; gdzie koncert?

W dekompresji, w Łodzi. 4.12 o godz 18. Bilety z tego co mi wiadomo można będzie kupić na miejscu 🙂
A 9 grudnia (?) COMA wydaje giga koncert na Torwarze i mam mega dylemat czy jechać, a tak nie strasznie ciągnie... Tylko musiałaby się zebrac większa ekipa bo samej tak nie fajnie jechać.

Dno rozpaczy.. czapka przyszła i jest.. ZA MAŁA :< jednak wstawiam zdjęcie jak leży na za dużej do niej głowie  🤔
Na łbie mojej matki leży jak powinna ale oczywiście mama nie bardzo chce sie dać obfotografować :<
Oczywiscie najpierw pourywałam metki a potem sprawdziłam czy dobra  🤔wirek:
I ta musze sprzedać i przez własną głupotę czekać znowu tydzien na nastepną ;/
A ja dziś kosmetykowo:

*lakier do paznokci mocnooo różowy 😁
*czarny cień do powiek INGLOT
*tusz do rzęs 2000kalorii
*płyn do demakijażu oczu
*gruszkowy i imbirowy peeling do ciała
*czekoladowy żel pod prysznic
*szampon
*balsam do ciała o zapachu waniliowym

No i bluza z H&M z myszką miki, która kupił mi ukochany 😁 😍
ninevet- śmiesznie wyglądasz 😉
ninevet, faktycznie kusawa choć fajnacka
ninevet a jaki rozmiar zamówiłaś?
zamówiłam M.
żałuje, że nie wpadłam na pomysł by zapytać o jakieś wymiary tych rozmiarów  🤔
- cylinder wymarzony 😜
- spinka do plastronu w kształcie munsztuka 🙂
- śliwkowe spodnie alladynki
- kremowy lakier do paznokci
Zakupoholicy kochani!
Widzę, że na zakupach znacie się świetnie, może umiecie odpowiedzieć mi na dość nietypowe pytanie dot. artykułów spożywczych. Czy widziałyście gdzieś KAKAO w opakowaniach mniejszych niż 200g? Może przez przypadek zwróciłyście uwagę, albo wiecie, gdzie mogę takie kupić. Szukam od dłuższego czasu, ponieważ potrzebuję na dość nietypowy prezent i musi mi się zmieścić do kubka (z własnoręcznie namalowaną wiewiórką, może ktoś zna tą piosenkę 😉). Wszędzie jest tylko od 300g w górę, raz znalazłam 200g, ale potrzebowałabym jeszcze mniej, lub 200g ale w malutkim opakowaniu, bo to co widziałam było za duże na kubek. Czy kakao występuje w takich "jednorazowych" podłużnych paseczkach, jak np. kawa 2w1, co przy kasie można kupić? Czy ktoś, jeśli znajdzie kakao w opakowaniu mniejszym niż 200g. mógłby mi kupić? Zwrócę wszystkie koszty, baaaaaardzo mi zależy! :kwiatek: Może przez internet można?

Strucelka, pokaż cylinder 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się