Aktualności:
 
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-volta.pl  |  Forum główne  |  Towarzyskie  |  Wątek: Choroby tarczycy - wszystko o :)

poprzednia następna
Strony: 1 ... 36 37 [38] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Choroby tarczycy - wszystko o :)  (Przeczytany 107637 razy)
Gillian
Skąd: Koszalin.


four letter word


WWW
« #1110 : Wrzesień 06, 2020, 07:51:22 »
Odpowiedz cytując
Dokładnie. Na sorze nie dostaniesz recepty uśmiech poza tym teleporada z obecnym rodzinnym.
#link
a jak nie Ty - to kto mi został...?
safie



« #1111 : Wrzesień 06, 2020, 08:27:14 »
Odpowiedz cytując
Dziewczyny, z ciekawości zrobiłam badania i takie wyniki z wczoraj:
TSH - 3,99 (norma 0,38 - 5,33)
ft3- 3,47 (norma 2,5 - 4,3)
ft4 - 0,83 (norma 0,65 - 1,48)

Chyba dość wysokie mimo, że w normie?  oczy2
#link
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dementek
Skąd: z nikąd.


,,On zmienił mnie..."



« #1112 : Wrzesień 06, 2020, 18:22:13 »
Odpowiedz cytując
Ale nie mam obecnie żadnego rodzinnego, bo nigdzie nie mogę się zapisać do przychodni! A z ostatniej przychodni, do której składałam deklarację, ktoś wycofał moją deklarację i tyle. Zaś z tym SOR-em to mi w przychodni, do której chciałam się zapisać, powiedział lekarz rodzinny. I że mnie nie zapiszą, bo mnie nie znają i ich to nie obchodzi, bo teraz są tylko teleporady, ale mnie nie znają więc nie mogę z nich korzystać.
Gdyby nie odciągali mi składek na nfz, sama zadbałabym o swoje zdrowie lepiej, niż przez ten ch*****y fundusz, z którego nie mogę i tak korzystać.
#link
,,Nienawidzę nienawidzić ludzi, których nienawidzę
Tych których na co dzień widzę, lecz których nie mogę widzieć."

<Unikat ,,Nienawidzę">
Jasmine
Skąd: Zagranica.




« #1113 : Wrzesień 10, 2020, 22:51:12 »
Odpowiedz cytując
Dziewczyny, z ciekawości zrobiłam badania i takie wyniki z wczoraj:
TSH - 3,99 (norma 0,38 - 5,33)
ft3- 3,47 (norma 2,5 - 4,3)
ft4 - 0,83 (norma 0,65 - 1,48)

Chyba dość wysokie mimo, że w normie?  oczy2
Tak, teoretycznie powinno być ok 2. Ja mam bardzo podobne bez leczenia.
#link
safie



« #1114 : Wrzesień 11, 2020, 07:52:32 »
Odpowiedz cytując
Wczoraj byłam u lekarza i mam przepisany letrox 50, a za 5-6 tygodni powtórka badań

Dementek, a próbowałaś w innych, albo na nowo złożyć deklaracje w starej przychodni? Ja bym dociekała, jakim cudem wycofali twoją deklaracje

edit: Dementek, jest coś takiego, jak przychodnia online dimedic - koszt konsultacji z e receptą to 60 zł. Nie za bardzo wiem jak to działa, ale może warto poczytać?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 11, 2020, 21:50:20 wysłane przez safie » #link
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Gillian
Skąd: Koszalin.


four letter word


WWW
« #1115 : Wrzesień 11, 2020, 09:03:21 »
Odpowiedz cytując
Ale po co, jak można ponarzekać, rzucić leki w dużej dawce i czekać na cud.
#link
a jak nie Ty - to kto mi został...?
rtk
Skąd: Wrocław.




« #1116 : Październik 12, 2020, 07:22:47 »
Odpowiedz cytując
Jak uważają Wasi lekarze? Czy samo tsh musi być pobrane na czczo?
#link
Natasha


« #1117 : Październik 12, 2020, 08:15:35 »
Odpowiedz cytując
Mój lekarz uważa, że nie musi być na czczo.
#link
majek
Skąd: Kent/UK.


zwykle sobie żartuję



« #1118 : Październik 12, 2020, 09:56:07 »
Odpowiedz cytując
Ja zawsze robie te badania na czczo.
#link
sorry, ale nie mam polskich znakow
ekhem


Moje ogłoszenia
« #1119 : Październik 12, 2020, 12:21:42 »
Odpowiedz cytując
W moim labie wisi rozpiska co i jak należy pobierać. TSH nie musi być na czczo, musi być natomiast rano ze względu na rytm dobowy wydzielania hormonów.
#link
czasem nadużywam przecinków.
__
tunrida
Skąd: z puszczy kurpiowskiej.


Passat


WWW
« #1120 : Październik 12, 2020, 19:51:01 »
Odpowiedz cytując
Dokładnie. Nie na czczo. Ale rano i bez hh tarczycy jeśli takowe łykamy.
#link
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą
Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą! uśmiech
rtk
Skąd: Wrocław.




« #1121 : Październik 13, 2020, 10:38:24 »
Odpowiedz cytując
Dziękuje Wam  kwiatek
#link
Gienia-Pigwa
Skąd: z dupy maryni.


Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P



« #1122 : Październik 14, 2020, 16:40:48 »
Odpowiedz cytując
Ale nie bierz tabletki  wink
#link
rtk
Skąd: Wrocław.




« #1123 : Październik 14, 2020, 22:13:45 »
Odpowiedz cytując
Ale nie bierz tabletki  wink
Hehehe dzięki! Na to wpadłam :-))) już po badaniach. Tsh 1,8 ft4 1,33
Ft4 w górnej normie - co to oznacza?
#link
Gienia-Pigwa
Skąd: z dupy maryni.


Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P



« #1124 : Październik 15, 2020, 16:36:27 »
Odpowiedz cytując
ng/dl? 1,95 Jakos jest górny granica...
#link
rtk
Skąd: Wrocław.




« #1125 : Październik 16, 2020, 14:39:16 »
Odpowiedz cytując
Gienia_pigwa, ale ja w ciąży. Górna granica dla mojego trymestru to 1,33, dokładnie tyle, ile mam. Co to oznacza?
#link
Strony: 1 ... 36 37 [38] Odpowiedz Drukuj 

Re-volta.pl  |  Forum główne  |  Towarzyskie  |  Wątek: Choroby tarczycy - wszystko o :)

poprzednia następna
Skocz do:  


Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.017 sekund z 18 zapytaniami.