Moi znajomi mają Hucuły i jedna z hucułek ma tak, że jak napije się wody, to później jak je siano to kwiczy i kopie do tyłu. Czy komuś przydarzył się taki przypadek? Jeżeli tak proszę o informację
My mamy w stajni ogiera, który jak zrobi kupę, to ją wącha, kwiczy i kopie. Ale jest już stary, to pewnie dlatego. Ewentualnie to kwestia jego różowych chrapek - pewnie to jakaś krzyżówka z prosiakiem... (Czekam, aż ktoś przyniesie ciasto. Z kremem. Bo bym zjadła.)
ale jak to tak? a taki przypadek- bo ona ma jedno oko teges a drugie nie-halo i paczy tym teges ( bo w sumie to nie wiem czy ona paczy i paczy czy paczy i nie paczy tym okiem nie-halo), halo to jak to jest? ona paczy czy nie? i ona nie kwiczy, bo jej dałam taki suplement na wyciszenie, no i zamilkła. edit i ona chyba nie jest hucułem, nie wiem, bo ma paszport polsatu i tam nic nie ma o rasie 🙁
a czy taka opaska pomoże to ja nie wiem...pewnie zależy z jakiego materiału bo jak to będzie taka opaska niewid<t>ka (znaczy, że nie Witka tylko Tomka) to ja nie wiem jej pomoże 🙁
Karla no nie halo bo halo się jeszcze tutaj nie wypowiadała 😁 ale rozumiem o co Ci chodzi też mam konia z okiem niezbyt ten teges i raczej paczy i nie paczy tym jednym okiem, w dodatku nie kwiczy i nie jest hucułem ale jak się zestresuje dostaje biegunki, w ogóle dziwny ten mój koń 🙄
Był jeden kucyk trochę do Hucuła podobny i kiedyś wypuszczony z nowym koniem na padok stawał nad kupą wąchał ją i potem strasznie w nią tupał i ryczał. A potem nad następną. Ale to był wałach więc dziwny.
Może nie lubił bezmyślnego robienia kup na padoku i się przy każdej bulwersował zwłaszcza jeśli to był wałach i podobny do hucuła przecież od zawsze wiadomo że nie wiadomo co takim koniom w głowach siedzi
mamy ślepego - też kwiczy i takie tam.... moze ten hucuł też nie halo ma oczy? no i ta woda ognista.... ludzie też mają czasem agresory po ognistej.... był nawet taki film "ślepa furia"
Strzyga? myślisz? kurde... jutro z nią o tym porozmawiam, a jak rzeczywiście była w Lubaniu? co teraz? halo... halo jak żyć... 🙁 kurcze, ale nie sądziłam, że po tych suplementach na wyciszenie przestanie kwiczeć, brakuje mi tego. 🙁
Julie, to Twój koń nie ma paszportu polsatu? kurde, to jaki ma? dziwny przypadek ten Twój koń, wiesz? Pola ma Polsatu ( chyba nawet imię od tego jej nadali) ale teraz jako ona halo to pewnie będę musiała do związku iść o zmianę na O`halo Pola... albo Nie Halo Pola Strzyga o matko jedyna...ale ja nie mam kasy i co teraz> wiem.. zrobię zbiórkę na revolcie... " daj złotówę revoltowy mądralo by oko Poli znowu było halo"