ps.chciałam dodać,że w cottonie platinum jako duży plus,jest to że to cekinowe logo jest na rzep-i w owijkach i czapraku,więc nie niszczy się w praniu.Kolor ebony-mega elegancki,nieco bardziej stonowany niż na zdjęciach.
emptyline, sama nie wiem, ale jakby co to będą dwa kropki w czaprakach w kropki 😁 A blackberry super, uwielbiam to zestawienie kolorystyczne, swojego cottona sprzedalam bo byl vs, ale jakbym znalazla dl a już nie daj Boże komplet z owijkami, to bym się skusila znów
Komórkowe zdjęcie eskadron platinum ebony.Wrażenie bardzo na plus,aż mam ochotę sprzedać wszystkie swoje szmatki i kupować platinum- idealnie mi się układa pod siodłem i duży plus za podszycie taką niby neoprenową siateczką.
PATRYCJA10822,RatiNa,harja,Burza, dzięki! Budlejowe_love, dzięki, ale ja serio mam jeden różowy czaprak! 😉 ej_anka, a w Koniku nie ma DL? Ja jak wfioletów nie lubię, to ten mi się bardzo podoba, a o kantarze marzyłam odkąd wyszła kolekcja. Teraz jeszcze tylko dorwać cotton blacka i derkę i byłoby miodzio. Livia, no dla Twojego faktycznie ten kolorowy lepszy, ale dla mnie za dużo się na nim dzieje. 🙂
emptyline piękny wygląda! Mam taki sam zestaw, ale po zmianie konia derka jest za mała. Czy podczas polowania na ten zestaw nie rzuciła Ci się w oczy derka blackberry 145/155 i kantar full? 🙂 DressageLife śliczny ten czaprak, proszę o lepsze zdjęcie. 😀 Po kawałku Kalarusa widać, że ten platinum to strzał w 10. 😜 Budlejowe_love fajne te cottony, czy ten iceblue dużo się różni od ice z zeszłego roku?
[Minosia/b] , zeszłoroczny jest taki bardziej zgaszony i trochę szarawy ten jest bardziej żywy , no i oczywiście ma innu kolor lamówki [b]emptyline , w sumie to zdaję sobie z tego sprawę ale ggłównie całusa pamiętam w berry i petrolu ;p
Chyba powoli wraca mi faza na owijki na trening i mam w związku z tym pytanie Czy próbował ktoś dopasować nieeskadronowe (czyli tańsze 😉 owijki do Cottona Ocean i Gelb?
Minosia, dzięki! Powiem szczerze, że nie polowałam na ten zestaw, jakoś sam się trafił w sumie, przez to, że pojawiła się derka w dobrej cenie. Niestety nie widziałam większej (oprócz niemieckiego ebaya). Za to kantar ja też mam full, bo mama nie wiedziała do końca jaki rozmiar jest potrzebny, ale pasuje. Wysyłam pw. Budlejowe_love, spoko, w stajni też się z nam śmieją, że różowi jesteśmy, a jak założymy coś innego, to robią wieeeelkie oczyska. 🙂
Libella ja mam owijki idealnie dopasowane do gelba, sprawdzę w stajni jaka to firma i dam Ci znać jakie to. 🙂 Dziewierz drugi, u nas w stajni dziewczyna ma taki sam granatowo-zielony i chwali go sobie. 🙂
Prawda? 😍 Niespecjalnie kupuję kantary,bo nie robię sobie pozowanych zdjęć z koniem,ani w sumie nie potrzebuję więcej niż kantar myjkowy i kantar właściwy,ale niech darmozjad ma czadową ozdobę na łeb na zawody-uprzedziłam go już,że wszelkie próby zniszczenia tego kantara skończą się zarabianiem na siebie w bryczce na rynku.