Łee zdjęcie z tamtego tygodnia(bo ogólnie to nie w Polsce) myślałam, że może się załapie :p No nic, może jutro uda mi się coś w takim razie cyknąć, chyba ze pogoda nie pozwoli 😉
Poprawiłam swój wpis żeby nie było wiadomo czyje to zdjęcie , na zdjęciu jest 2013 więc byłam pewna, że robione w tamtym roku . Jeżeli twierdzisz że zdjęcie jest robione ostatnio to ok 😉
Data zła bo nie przestawiłam, a bardziej nie chciała się przestawić(tym bardziej aparat cioci i było 'Zostaw bo zaraz coś przestawisz i popsujesz!!' Więc ostało mi się robić zdjęcia tylko xD Alee luzz, żeby nie było żadnych nieporozumień będę się modlić o jutrzejszą pogodę i pójdę szukać zwierząt :p
Mogę wysłać tutaj na PW? Pierwszy raz nie mogę włączyć poczty onet, cały czas pisze łączenie i "operacja w toku, łączenie z serwerem" akurat teraz :/ Jaka by była odpowiedź to monia - muszę wysłać tu. Poważnie, akurat teraz musiało się zepsuć? 🤔wirek: Moje zdjęcie niestety nie to co planowałam, ale inne zwierzęta nie chciały współpracować więc zostawiłam je w spokoju 😉