Forum towarzyskie »

Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)

😵  :emot4: poszło, ale czuję się tak jak te emoty, ale sobie temat wymyśliłam 😉
jeszcze zdjęcia nie wstawione , fajnie.ja swoje wysłam dopiero teraz 🙂
i  przepraszam za zamieszanie 😉
No to lecimy
"MOJE NAJLEPSZE ZDJĘCIE 2012"

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

http://imageshack.us/photo/my-images/252/konkursowe4.png/

20.

21.

22.

23.

24.

25.
Jeny, ile pięknych zdjęć! 😍
Może teraz zrobimy głosowanie na więcej zdjęć  😜
wszystkie mi się podobają!!

brawa dla wszystkich  😅

moje foto straciło na kolorach po wrzuceniu 🙁
ale piękne!!!!
nie wiem co wybrać, super edycja 🙂
Sa tak różne, cholernie ciężko wybrać.
Fantazja - aaaa uwielbiam  😍
Ankieta czynna. Głosujemy do piatku  😀
no kobiety, dałyście ognia, super, bo tak ogromna różnorodność
większość znana bo publikowana, ale jakże doceniana 😉
super!!!
ech ciężko będzie wybrać tę naj ...
zacznę od fot które mnie zaciekawiły bardzo,
2, stolyca nocą , fajne ujecie miasta które chyba każdy zna w tej wersji tyle że dziennej 😉
3... taki las, marzenie
5, od początku mi sie podobała bo była jakże inna od wszystkich końskich fot
10- obstawiam Fantazje no i tak można patrzeć i patrzeć i patrzeć, a potem wsiąść w samochód i tam pojechać
19- w tryptyku o niebo lepiej 😉
20, ech sesje jakoś nigdy takich nie zrobię 😉
23.... no to kiedy wycieczka ?
25... lekkie, zwiewne, delikatne, zagadkowe
i cała reszta zdjęć jakże innych i ciepłych, tych jedynych jak 1, 14,18...
jak wybrać 3???
armara, hahahahha ciiiiiiii 😉

piękne zdjęcia, naprawdę 🙂
wow, niezła edycja  😀
4,5,10 ---> na te głosowałam! dla mnie są nieziemskie 💘 piękne🙂
Ja na 5,10,22. Przecudne!
Cudownie dziewczyny, aż nie wiem z wrażenia na które głosować 😉
Nie będę udawać, ze większości nie rozpoznaje więc tym bardziej gratuluję autorkom i widzę, ze dobrze dobrały swoje najlepsze zdjecia 🙂
za duzo pieknych! nie wiem co wybrac!
Dwóch byłam pewna, z trzecim miałam duży problem, pewnie gdyby można było wybrać pięć zdjęć byłoby łatwiej 😉
5, 12, 23 🙂
Tutaj nie bęÇdzie wygranych ani przegranych, wszystkie zdjecia są świetne, mi najbardziej spodobały się: 4, 19, 24  😉
1, 15 i 19 Najlepsze, szczególnie nr. 1 😀 Ale ciężki wybór!
powinny być 4 głosy do oddania!  😁
10, 11 i 23, jeszcze 2 kusiło, ale głosu nie starczyło
No zdecydowanie za dużo tych zdjęć ..nie mogłam się zdecydować,ale ostatecznie zagłosowałam na 3,7 i 19 🙂
świetne zdjęcia
kilka poznałam i wiem ,czyje są  😀 i uważam , że wybrali swoje najlepsze zdjęcia 😉
ja bedę inna ,( każdy ma inny gust)
1- bardzo sympatyczne, tez takie chce 🙂
4- wiadomo czyja ,juz na forum zdjęcie było w innym watku ,bardzo klimatyczne i zdecydowanie najlepsze zdjęcie autorki 🙂
5-mi osobiście nie przepadła do gustu , ponieważ jak dla mnie zabrakło ostrości na kropelkach. i nie lubie jak ktos prubuje kopiować -
6 - bardzo mi się podoba ,niby banalne modelka z koniem na tle zachodu ,ale cos w sobie ma,może własnie ten ognisty zachód i te drzewo dodaja uroku temu zdjęciu.
8 - zabrakło ostrości na kropelkach i taki sobie kadr , mozna było zrobić wieksze zbliżenie 🙂
9 -uciete uszy ! i dachy domów po prawej przeszkadzają.
10 -ciekawa ,niebo fajnie wyszło,usunęłabym tylko tego rozmazanego ptaka na górze
11- ciekawe zdjęcie , juz gdzieś je widziałam
12 - fajna ,ale przeszkadzaja mi 2 osoby na pierwszym planie ,ciekawie byłoby tylko osoby z pasami
13 - podoba mi się bardzo
19 - nic specjalnego , pójść i zrobić zdjęcie zachodu ..ale ma cos w sobie
20 - Autorka ma o wiele lepsze zdjęcia z tej sesji ! 🙂 tu nie podoba mi się takie ucięcie modelki.
22 - podoba mi się ,tu oddaje swój głos , bo zdjęcie od samego poczatku przykuło moja uwage 🙂
24- pieknę światełko 🙂
25 - tez oddaje swój głos
wszytskie zdjęcia  maja cos w sobie , cięzko się zdecydować 🙂
ja głosowałam na 6 , 22, 25 🙂
Super, ciężki wybór. Ale zagłosowałam.  😉
Huculska Ostoja totalnie nie kumam zarzutu jaki postawiłaś w stosunku do 5, że niby co, plagiat? ech każdy ma prawo wykonac podobne zdjęcie, jest ich miliony w sieci tzn że nie mamy czegoś robić bo to juz było? a może ta jedna jedyna kropla, a może ten jeden jedyny włosek bedzie tym czymś co przeważy o wyższości naszej fotki nad jej poprzedniczką?
pomiędzy jedną a druga fotą jest 2 lata różnicy, nikt nie ma też obowiązku wertowania netu w poszukiwaniu zdjęć o podobnym ujęciu (ja tej foty Dominiki nigdy nie widziałam), a więc o co chodzi bo nie kumam?
bez przesady...
też się dziwię o co kaman, bo jak przeglądałam wątek i zobaczyłam zdjęcie z tego "plagiatowgo postu" to byłam pewna że jest armary bo tylko to widziałam... potem dopiero zobaczyłam, że jakiś dziśny podpis na nim...
Ja wcześniej nie widziałam fotki Dominiki Frej, gdybym zrobiła podobna to byłby plagiat? Bo fotka istniała i nie ważne że jej np. nigdy wcześniej nie widziałam? Robienie zdjęć na wzór innych to tez metoda jakiejś nauki a że akurat to zdjęcie jest najlepszym wg autorki to ma go nie dodawac bo sie np. wzorowała na zdjęciu innej osoby (o ile w ogóle, czasem ludzie wpadają na podobne pomysły)?
och och, to w takim razie nikt nie moze juz zrobic zdjecia konskiego oka!
Huculska Ostoja, to rowniez oznacza, ze ty sama masz mase plagiatow, bo z cala pewnoscia w duzej ilosci twoich zdjec znajda sie takie ujecia, ktore ktos juz cyknal.
katija szacun, sama lepiej bym tego nie ujęła
nie chciałam nikogo urazic,nawet nie wiedziałam czyje to zdjęcie , po prostu jak zobaczyłam 5 zdj. to od razu sobie przypomniałam , że juz gdzies takie podobne widziałam i nikogo od razu  nie posądzam o plagiat.

och och, to w takim razie nikt nie moze juz zrobic zdjecia konskiego oka!
Huculska Ostoja, to rowniez oznacza, ze ty sama masz mase plagiatow, bo z cala pewnoscia w duzej ilosci twoich zdjec znajda sie takie ujecia, ktore ktos juz cyknal.

to pokaż mi chociaż jeden plagiat w moich zdj.

przestańmy się kłócic ,bo robi się nie przyjemnie ,a nie o to tu chodzi ,to a byc zabawa 🙂
jeszcze raz przepraszam ,jesli kogos uraziłam niechciałam
to pokaż mi chociaż jeden plagiat w moich zdj.

nie bede ci pokazywac, bo wlasnie chodzi o to, co napisalas wyzej. zdarzaja sie podobne ujecia, bo kon jaki jest kazdy widzi, w zwiazku z czym trudno juz wpasc na cos czego nie bylo. a robiac ujecia wrecz oklepane, pozostaje liczyc na swietna technike, orginalne spojrzenie itd. wg mnie te zdjecia, choc z podobnego ujecia, sa zupelnie inne, bo kazda z autorek wniosla swoj styl w nie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się