Forum konie »

sklepy internetowe

podpisuje sie pod Basznia🙂 mega plusior dla bober
PLUS dla Arcusa bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsluga i breloczek gratis🙂
polecam konioteka.pl rewelacyjny kontakt! Na bieząco informacja o statusie zamówienia. Polecam, mimo, że kupowałam od nich z allegro 🙂
minus (-)dla animalia.pl

zamowilam nachrapnik br ( konkretny model, przeslalam nawet zdjecie ) czekalam dluzej niz okreslony czas oczekiwania ( mialo byc 14 dni) i co dostalam ? nie ten model, ktory chcialam ( zamawialam podpinany z dwoch stron, a dostalam zwykly, zapinany z jednej strony z paskiem idacym przez potylice). konktakt mailowy po informacji o pomylce pawie zaden, a nie mialam czasu czekac nastepnych dwoch tygodni wiec zazyczylam zwrotu pieniedzy. odpowiedzi nie dostalam. dzis odsylam i zobaczymy co bedzie

za to wielki plus (+) dla Pana Marka rymarza.

uszyl nachrapnik dokladnie taki jaki chcialam. jakosc wykonania jak zawsze super i czekalam niecaly tydzien ( liczac swieto)
wielki plus dla sklepu http://www.bewet.pl/ , błyskawiczna wysyłka, zamawiam tam wysłodki i granulowane otręby, darmowa wysyłka  :kwiatek:
Wielki [b][b]+[/b][/b] dla sklepu dobry-kon.pl[b][/b] Wczoraj złożyłam zamówienie, a dzisiaj paczka jest u mnie  😉
Wielki plusik dla animalii, zamawiałam derkę dla psa szytą na wymiar, czas oczekiwania 10dni, była po 3, szaleństwo 😜
no i co miesiąc zamawiamy dla psa preparat na stawy, bardzo słabo dostępny, długo się czeka, pierwsze 3 miesiące czekaliśmy miesiąc na zamówienie, a teraz sami już wiedzą i mają co miesiąc na magazynie 🙂
wielki PLUS dla Cavalloshop i Konik.com.pl ! zamówienia dotarły błyskawicznie, wszystko sprawnie, to co chciałam 🙂
niestety - dla Horseland Katarzyna Żogała - termin realizacji zamiast 14 dni wyniósł równo 28. Kontakt zerowy, to ja musiałam ciągle dzwonić i pytać co z paczką. Akurat wypadły w międzyczasie 2 długie weekendy, więc bym małą obsówkę zrozumiała, ale to sklep powinien zadzwonić, poinformować, przeprosić. Szkoda, bo ceny niektórych rzeczy maja na prawdę konkurencyjne.
Daję dobrą opinię choć jeszcze nie otrzymałam przesyłki dla www.dobry-kon.pl

Wydawało mi się, że mam do zapłacenia 65.80 i tyle zapłaciłam. Przed chwilą dzwoni do mnie miła pani, że miałam zapłacić 60.30 i czy może dorzucić mi rękawiczki za 5 zł  😉

Przesyłkę wyśle w poniedziałek, będzie u mnie prawdopodobnie w środę.

Niby nic to 5 zł ale ogromny plus za takie podejście do sprawy. No i jeszcze plus za dobry kontakt zarówno internetowy jak i telefoniczny  🙂
Wielki plus dla www.equi-point.pl/ - do zakupów za szalone 26zł w promocji z darmową przesyłką dorzucili jeszcze przywieszkę do telefonu i szybciutko wysłali  🙂
Chciałam dodać OGROMNY MINUS dla equiversum !!!!!
Mam nadzieje, że tylko mnie tak lekceważą,
ponad pół roku czekałam na zwrot pieniędzy,
a teraz nie mogę się doczekać paczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzie zapewniają: w tym tygodniu będzie;
dziś wyślę potwierdzenie wysłania paczki

a paczki jak nie ma...........
tak nie ma :////
cudna_11, nie tylko Ty nie masz z nimi dobrego kontaktu😉 ja czekalam na paczke 3 miesiace, umówilam sie na przelew jak beda mieli towar, ale jak widac towaru nie ma, a na e-maile nie odpowiadaja.
Dziewczyny, wrzućcie sobie w wyszukiwarkę nazwę tego sklepu. Nie wy pierwsze jesteście niezadowolone
DUŻY MINUS dla sklepu equi-point
zamówiłam derkę, miałam ją odebrać osobiście. Dzwonili że jest dostępna. Poszłam.. a derki już nie ma.
Powiedzieli że będzie nowa dostawa. Dzwonie po kilku dniach, mówią że już ich nie będzie bo się wyprzedały.

Hmm to chyba jak ktoś zamawia i przychodzi zamówienie to się odkłada derkę co?  🤬
ogromny plus dla animalii 🙂 (choć to już pewnie norma) - czas oczekiwania krótszy niż na stronie sklepu, no i pancernie zapakowany towar 🙂
+ dla dobry-kon.pl , szybka wysyłka  🙂

Pro-Linen
Paczka jeszcze nie dotarła, dziś zamówiona, ale wstępnie PLUS. Grzeczny pan.
Strona informatyczna lekko kuleje, ale obsługa bezpośrednia OK.
:kwiatek:
Ogromny plus dla: Slepu Bober za super profesjonalną obsługę i mega szybką przesyłkę
Agroskład_wola (Allegro) dokładnie za to samo - wysłodki kupione w poniedziałek późnym wieczorem, przed chwilą dzwonił kurier, że je wiezie  😀
Ogromny + dla http://konik.com.pl/. W poniedziałek zamawiałam derkę a wczoraj już kobyła w niej chodziła  😀
.
Muchozol o jaki kantar chodzi? jeśli można wiedzieć😉
plus dla sklepu http://podkowalinypl.shoper.pl/ ,  :kwiatek: a negatyw dla http://www.equiversum.pl , za ciągłe zwodzenie w realizacji zamówienia .. 🤬
.
Ma ktoś kod rabatowy do amigo?  :kwiatek:
+ dla GNL, bardzo dobry kontakt
Duży + dla Equishopu za 2 błyskawiczne wysyłki. 🙂
Oraz + dla sklepu Elite Horse za świetny kontakt, miłą i sprawną obsługę, i szybką wysyłkę. 🙂
Dziś przyszła mi paczka z bobera/bobra  🙄 (kurde no nie mogą zmienić na świstaka?)

Wysłali w poniedziałek, dziś jest czwartek - to i tak krótko jak na naszą pocztę polską, a tym razem za kuriera nie dopłacałam bo mi się nie spieszyło z wysyłką no i 10 zł różnicy  😉

także wielki plus dla http://www.bober.com.pl/  🙂 za bardzo dobry kontakt z klientem, informowanie na bieżąco o stanie i statusie zamówienia, no i za super promocję  😉
Podpisuję się pod postem strzemionko
Niezmiennie ogromny plus dla konik.com.pl
Wczoraj zlozone zamowienie wraz z zaplata i również wczoraj info, ze paczka wyslana 🙂
Co prawda wybralam przesylke poczta polska więc pewnie troche poczekam ale to już nie wina sklepu 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się