Strucelka normalnie nienawidzę Was - za idealnie wyglądacie 😜 super Wam ten czaprak pasuje, piekne zdjęcie no i w ogóle genialnie się prezentujecie i nie moge się na Was napatrzec 😍
Mo B., tego czapraka praktycznie na nim nie widać. 🙁 A co do brudnego konia, to chyba kpisz. Sama mam siwego i żeby doczyścić go do takiego stanu w jakim jest Twój na zdjęciu, to musiałabym szorować ze dwie godziny. 😁
Caira Mi przed treningiem czyszczenie zajmuje godzinkę, a przed codzienną jazdą jakieś 40 minut 😉 Mam zboczenie na punkcie jego czystości, po treningu wszystko z potem z niego wychodzi i jest taki fuuuu.
wow, dziękuję Wam wszystkim bardzo :kwiatek: nie sądziłam, że Choco wywoła aż taki szał 😁 przymierzę jeszcze Kolebkowego petrola jak mi pożyczy 😁 i o ile podczas zawijania nie rozszarpię owijek na strzępy 👿
Mi przed treningiem czyszczenie zajmuje godzinkę, a przed codzienną jazdą jakieś 40 minut 😉
Dlatego kocham mojego gniadulca. 😁 Seryjnie, szlag by mnie trafił z siwym koniem, zwłaszcza z takim mlecznosiwym. Znam dwie całkowicie białe kobyły, które zaraz po kąpieli tarzają się w największej kupie jaką znajdą, zamordowałabym je, gdyby były moje. 😜
Z okazji świąt Wielkanocnych wszystkim szmatoholiczkom życzę dużo spokoju, zdrowia, radości - i zdobycia do następnej Wielkanocy wszystkich upragnionych, wymarzonych szmatek :kwiatek:
sei, mnie już od dawna kusił ten komplet no i nareszcie go mam 🙂 Siwa bardzo mi się w nim podoba 😍 szkoda tylko, ze mam tak mało zdjęć z tego dnia, ale postaram się o fajniejsze.
Nigna, widzę, że wybieramy podobne szmaty dla siwków 😉 Pięknie siwa prezentuje się w tym Esie.
Oberżyna jest piękna, po prostu cudowna, szkoda tylko że tak popodnosili ceny 😕 Chyba poczekam na nią do wyprzedaży z Equishopu, z drugiej strony boję się że może nie dotrwać 🤔wirek:
mnie też ta z maritim się bardzo podobała ale ta jeszcze bardziej 😍 🤔wirek: w każdym razie liste zakupów z tej kolekcji mam już opracowaną. wszystko ma swoje priorytety. teraz tylko sukcesywnie gromadzić 😁