Nie wiem co w tym złego. Wpisując jego numer telefonu w wyszukiwarkę wydaje się byc osobą wiarygodną 🙂 Moja mama jest wtym samym wieku i pewnie podobnie napisałaby jakby chciała coś adoptować 😉 Ot starszy Pan chciałby mieć konia do wieczornych przejażdżek bryczką po lesie. Czy to źle? Najpierw szuka jakiegoś co dałoby się uratować jak nie znajdzie to pewnie kupi.
ale napisał ze opłata za paliwo 😉 co akurat rozumiem, za każdym razem jak nalewam do baku 🤔
a co do konia i bryczki-może akurat, komuś stoi do odnowienia staroć jakaś na podwórku?? a koni jest trooochę do oddania, a będzie więcej zaważywszy na wzrost kosztów utrzymania 🙁
trzeba się odważyć spełniać marzenia-no i trzeba mieć odwagę zapytać, bo 99 osób na 100 wyśmieje a jedna podaruje 😉 to nie nastolatka co chwiałaby konisia 175 i karego, no i żeby skakał 130, za darmo 😉
Dla mnie podejrzana jest sama forma wypowiedzi 🤔 - jak na radcę, to bez ładu i składu... i dziwny login - jakby wymyślany na kolanie dla żartu - ale może jestem nazbyt przezorna.
nooo taak jakby sie zagłębić to radca powinien inaczej to napisać 🙂 ale cóż, napisał że koń też za opłatą niewielką 🤣 w każdym razie powodzenia Panu życzę:kwiatek:
Radca na wcześniejszej emeryturze ? Może wojskowy czy policyjny? Mnie też forma zdziwiła , ale jakoś tak nie wyczuwam fałszu. Może ktoś mało obyty z komputerem? Mój wewnętrzny dzwonek nie dzwoni, ale może się popsuł?
E tam, za bardzo się chyba czepiamy. Jak zawsze. Mi też lampka alarmowa się nie zaświeciła. Ktoś dobrze napisał - trzeba mieć odwagę aby spełniać marzenia.
Megane:Wiesz, może Pan Ryszard poprosił o pomoc jakąś biegłą w pisaniu nastolatkę? Tak mi to jakoś wygląda. I nie sprawdził jak napisała. Myślisz,że bateryjka? Oj,mogła się wyczerpać, mogła.
Tak mnie troszkę zadziwil chaos w treści i ta szczerość nie pasująca po prostu do osoby po 50 -e, stąd mój wpis :kwiatek: Życzę powodzenie w poszukiwaniach!
Taniu, musisz znaleźć jakiegoś zegarmistrza, co pozagląda tu i tam, naoliwi, doda energii 😍