Forum konie »

produkty ANKY

eeee, mi sie wydaje, ze to jest bardziej kolor dla gniadoszy, albo czekoladek... ewentualnie kasztanow... Ale kary jakos tak srednio...
zima mow mi tak jeszcze 😁 :kwiatek:
P.S bedziesz w sobote w PizzaHut?
To mowie Ci jeszze 🙂 Nie powalilo mnie to zdjecie, natomiast z wszlekimi odcieniami brazu kolor wyglada fajnie 🙂
P.S. jeszcze nie wiem, ale w sumie chcialabym Was w koncu poznac 🙂
A w okserze uchowal sie zestaw orchid.
😉
Mam juz mojego Graphita:] Dolazł 😀
No i dostałam od dziewczyn na urodziny (azhael :kwiatek: i Czarnaroza :kwiatek🙂 owijki do Grassa 😍
Dorotheah, to chyba przez zimę, która jest cudna ale jednak brak koloru 🙂

Vuko, dawaj zdjęcie grassa, przecież widziałam! Boski!
anky beda takie: malinowy, turkusowy, szary i szafirowy;]
zbierac kasiore uzależnieni;]
czyli to nowa kolekcja
http://www.anky.nl/?p=nieuws&i=1044
ze niby to niebieskie to turkus 🤔
raczej szafir, przynajmniej mam taką nadzieję .  😉
oby bylo cos  dla wielbicieli niekoniecznie oczoj***ych kolorow

😉
co to?
znalazłam w necie z podpisem 'kolekcja Anky 2010'
eeee...jeśli tak, to lipa :/
ja się skuszę na żółty, jeżeli rzeczywiście będzie. reszta mi się nie podoba 🙂 i pewno na jakąs kurtkę żółciuchną, bo kurtki anky kocham miloscia wielką 🙂
🤔

Dziewczyny to jest na 100% nowa kolekcja HARRY'S HORSE.  
Od tygodnia jest na ich stronie www. Zamówiłam już sobie tą bluzę z ostatniego zdjęcia.

Ktoś kogoś w konia robi  🤬

From Sunday the 6th to Tuesday the 8th of September ANKY® Technical Casuals is present at the professional trade fair “SPOGA Horse”. At this international trade fair lots of products and novelties related to the equestrian sector are presented to the professional crowd.
ANKY® dealers and distributors can visit our stand to get an impression of our new Spring Summer 2010 collection. This collection is highly appreciated by our trade partners. The ANKY® stand was highly visited the past days. We would like to share a small picture impression with you.

You can find the ANKY® stand at Halle 4.2 Stand H050/J051

Dopiero od dziś wiadomo co będzie w nowym sezonie. Ale to na razie wiedzą tylko uczestnicy SPOGI.
Vissenna serio? To mój błąd, przepraszam 😡 😡
Jeśli ten pad z Anky jest taki ciemny jak na zdjęciu w sklepie, to tylko ten kolor mi się podoba z nowej kolekcji i ten wezmę.
Jeśli zaś jest tak jasny jak koszulki tych pań, to ja podziękuję. I przerzucę się na inną firmę w tym sezonie.  🤔
BTW nowej kolekcji ze zdjęcia...

Ten ciemny niebieski jest przeboski  🏇
Cholerka, skąd ja na to kasę wytrzasnę...  😜
tunrida, koszulki tych pań to kolekcja Harrys Horse nowa
Dzięki Fantazja, bo się zaczęłam gubić.  😉 W sumie też żółty, siwy i odcień różu-fioletu...wiesz jak to z tymi zdjęciami. Każde inne.
Uf....spoko.....
W takim razie ja biorę żółty (ten toffi) i tyle na tę kolekcję.
Ciekawe kiedy będzie u nas?
tunrida, pewnie w marcu się pojawi nowa kolekcja
Ktoś tu napisał, że jest przecena na standardy w Galopadzie. No ale gdzie? Na stronie? Bo na stronie nie ma  🙁 w sklepie stacjonarnym? czy jak.
toffi jest fajny  😵 niestety :P to chyba taki miodowy odcień 🙂
stone grey:

niestety jakość po południowo- wieczorowa 🤬

wlasnie ten kolor mnie ciekawi  😎 mnie by sie marzylo takie toffee jak eskadron mial,ale to chyba zupelnie inne..
ojej... MALINOWY? to oznacza tylko tyle, że trzeba odkładać kasę. Szlag!
[quote author=efka link=topic=202.msg474696#msg474696 date=1265475028]

wlasnie ten kolor mnie ciekawi  😎 mnie by sie marzylo takie toffee jak eskadron mial,ale to chyba zupelnie inne..
[/quote]

no ja mam nadzieję że to będzie kolor dla karego 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się