Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Smarcik - te buty można też nosić w lato.
Makrela a strój kąpielowy można w zimie  😉 wszystko można, tylko po co?  😀 nie wygląda to estetycznie.
no wlaśnie jak to jest z tymi Emu, że niektórzy nosza je w lato? przeciez one tak grzeją  😲
A może z nimi jest tak jak z tymi reklamowanymi kocami z wielbłąda. Zimą grzeje, latem chłodzi?
właśnie tak jest.  zimą grzeją, latem chłodzą.
ale jaja nie wiedzialam... chociaż swoje trzeba za nie zapłacić, i to nie malo  😉
Wolę mieć latem na nogach japonki i mi noga oddycha a nie wydziwiać z jakimiś wełniakami 😉
Ja prawie całe zeszłoroczne wakacje przelatałam w Emu.
Oczywiście do miasta nie ale do stajni, na spacer czy do znajomych sprawdziły się świetnie 😉

Gdzie można kupić ciuchy firmy VOLCANO ? (poza GoSportem)
Ada w Diversie kiedyś były, ale tylko jakieś nieliczne sztuki  😉 (zaopatrzyłam się w sweter  🤣 )
Daniela, sukienka fajna. Ale buty 🙁
Normalne, super wygodne, na lekkim obcasie więc nie bardzo rozumiem co z nimi nie tak 😉
Daniela ano to, że są białe 😉
ja to jak już bym miala kupować buty na wesele takie żeby nie byly za wysokie i mega wygodne to na pewno nie bylby to obcas, nie wiem dlaczego ale do takich butów z malym obcasem mam wstręt  😵  więc jedynym rozwiązaniem byłyby jakieś ładne balerinki i sukienka odpowiednio do nich dopasowana żeby nie wyglądalo to wszystko jak z innej parafii.
nie wiem dlaczego ale do takich butów z malym obcasem mam wstręt  😵 

ja też! albo porządny obcas, albo wcale 🙂

swoją drogą znalazłam przepiękne balerinki w Aldo, ale nie ma mojego rozmiaru  🙁
Hihi jakbym miała balerinki to wszyscy by zjechali, że płaskie i chociaż mały obcas - tak jak przy studniówce. Jak mam mały obcas to, że balerinki 😂 Ze skrajności w skrajnośc nie lubię toteż dla osoby nigdy nie chodzącej na obcachach 5,5cm to wysokośc odpowiednia 😉 A balerinki na ślub i świadkowanie do zwykły obciach. Zresztą wole przetańczyć całe wesele i nie mieć ani jednego odcisku a nie tak jak jedna laska u nas, na mega 12cm ledwo chodziła i łękotka jej wypadła 😉 A białe bo takie mi pasowały, nigdzie bym nie znalazła w kolorze sukienki zresztą sama sukienka miała "tło" perłowe 😉 Swoją drogą zadziwiające jak mozna skrytykować wystający kawałek buta z trawy 😎
Daniela pokazywałaś w wątku o butach, Twoje białe buty w całej okazałości 😉 Ja tez byłam w sobotę świadkiem i tez nie chodzę w szpilkach, aczkolwiek żebym wygladała elegancko ubrałam szpilki 12 cm,  potem je zamieniłam na baleriny. btw pamietaj, że buty nie muszą, a nawet nie powinny byc kolorystycznie dobrane do kreacji 😉
Daniela, wstawiałaś je wcześniej prawda? Po za tym biel bije po oczach.
Dla mnie białe buty na średnim obcasie są takie a la "stara baba".
Trochę też kojarzą mi się z letnim zamiennikiem białych kozaczków.
Generalnie trudno o ładne białe buty na obcasie. Dlatego też sama się ich wystrzegam na rzecz trampek w tym kolorze.
Szukam teraz szpilek ecru lub brudny róż i jak na złość nigdzie nie ma.
Coś w stylu:
http://www.net-a-porter.com/product/78800

Nie czułam potrzeby wywalać kasy na buty, w których będę się męczyła w kościele a potem je zdjemę i więcej nie założe. A poza tym cała nasza rodzina niziutka i nikt nie ma potrzeby latania w 12 cm. Swoją droga nie ma dla mnei większego obciachu niż nalożyć 12cm bo tak trzeba a iśc się w nich nie umie. A ja nie umiem bo nie chodze na obcasach bo mam bardzo słabe stopy pod względem zdrowotnym 😉 Co do koloru nie widze sensu rozmowy, mnie sie podobał taki Tobie podobałby się  jakikolwiek inny. Gusta, na szczęście każdy mam nadzieję może mieć własny 😉 A do wyglądu ala stara baba było mi raczej baardzo daleko 😎

Hihi jak wstawiałam je wczesniej to prawie nikt się nie odezwał a Ci co napisali, to że spoko jak dla osoby nie umiejącej chodzić na obcasach 😁
Daniela,
No tak, czyżbyś potrafiła przyjmować tylko komplementy?

Ja bym wolała, żeby ktoś mi powiedział: Wyglądasz jak "idź stąd i nie wracaj". Weź to zdejmij z siebie. (I mam kogoś, komu zdarzyło się tak powiedzieć)
Dzięki temu mogłam spojrzeć w lustro bardziej krytycznie.

Widocznie innym Twoje buty się podobały. Dla mnie są po prostu wieśniackie.
Z resztą, ważne żeby Tobie się podobały.
Hihi jak wstawiałam je wczesniej to prawie nikt się nie odezwał a Ci co napisali, to że spoko jak dla osoby nie umiejącej chodzić na obcasach 😁

może dlatego, że nikt nie chciał pisać, że jego zdaniem są paskudne, bo uznali to za niegrzeczne
Krytykę jak najbardziej potrafię przyjmować dlatego np bolerko zrzuciłam z siebie jak tylko wyszłam z kościoła 😎
Po prostu nie widze sensu dywagowania nad kolorem butów PO imprezie tym bardziej, że pytałam o zdanie PRZED. Teraz, że tak powiem musztarda po obiedzie 😉 A nie sądze bym wyglądała tak tragicznie, że powinnam usłyszeć  "idź stąd i nie wracaj" 🙂 Wystarczy, że fryzura mnie dobijała 😉

edit: Nav bardziej niegrzeczne jest dla mnie pisanie o czymś PO jak ktoś pytał PRZED 🙂

I skończmy juz temat bo sa gusta i guściki, jednym się coś podoba inni uznają za tragiczne 🙂
a mnie sie calosc podoba, nie wyobrazam sobie jakis butow na plaskich podeszwach  🤔, balerinek albo - juz nie wiem co gorsze- 15cm gladiatorek do tej sukienki, na te okolicznosc :-)  Ale to kwesta smaku, jak juz zostalo to powiedziane :-)
Daniela, strasznie nie jest, ale gdybyś miała buty pod kolor kwiatków to byłoby super.
Masz szczęście posiadania urody, która przyćmiewa modowe niedociągnięcia. Ja bym sobie nie mogła pozwolić na białe buty na średnim obcasie. Wyglądałabym jak "ciotka klotka" ze wsi zabitej dechami.
Krytykę jak najbardziej potrafię przyjmować dlatego np bolerko zrzuciłam z siebie jak tylko wyszłam z kościoła 😎
Po prostu nie widze sensu dywagowania nad kolorem butów PO imprezie tym bardziej, że pytałam o zdanie PRZED. Teraz, że tak powiem musztarda po obiedzie 😉 A nie sądze bym wyglądała tak tragicznie, że powinnam usłyszeć  "idź stąd i nie wracaj" 🙂 Wystarczy, że fryzura mnie dobijała 😉

edit: Nav bardziej niegrzeczne jest dla mnie pisanie o czymś PO jak ktoś pytał PRZED 🙂

I skończmy juz temat bo sa gusta i guściki, jednym się coś podoba inni uznają za tragiczne 🙂

fryzura mi się bardzo podoba! bardzo Ci pasują takie włosy 'luźne' nie wiem jak to inaczej ując  😉 no ale badz co badz to Ty chodzisz w tych butach a nie my więc nic nam do tego my nosic tego nie bedziemy, a że już po weselu to nie wiedziałam bo powiem szczerze nie doczytuje dokladnie wszystkich postów  😉

yegua, te buty obłędne!  😜
z tych co mi sie jeszcze spodobaly to:
http://www.net-a-porter.com/product/94536  tylko gdyby nie ta czacha  😀
http://www.net-a-porter.com/product/81291

emade, fakt, ale ta cena 🙁
yegua - Ah buty w kolorze kwiatków to było moje marzenie! Ale gdy zaczełam szukać to po prostu zwątpiłam. Totalnie nigdzie nie było butów eleganckich, czy na średnim obcasie a co dopiero marzyć o tak nie typowym kolorze! Na zdjęciach pewnie wygląda na czerwień ale w realu to taki malinowy kolor... 🙁 Padło na białe bo to jedyny drugi kolor jaki wydawało mi się, że pasuje. Tak na prawdę marzyłam o "satynowych" a nie skórzanych to by mniej biły po oczach. No ale coż, to było moje pierwsze "eleganckie" wyjście i jeszcze nie wiedziałam co gdzie w jakich sklepach upolowac i na ślepo szukałam. Za urodę dziękuje :kwiatek: ale przyznam, że mam pare "ale" do siebie jak nieszczęsna blizna czy odstające ucho i to wszystko skumulowane na lewej stronie buzi 😉

emade - Fryzura może nie tyle co była tragiczna ale tak odlotowa, że po prostu dziwnie się w niej czułam momentami no i na fotkach cholerna grzywa w oczy leci 😤 Ale fajnie, że się podoba :kwiatek: Co do wygody butów to to ewidentnie ich największy plus nawet jesli faktycznie są modową wpadką 😁 Nigdy w życiu nie tańczyłam na imprezach w ogóle mało taka rozrywkowa a na weselu...odlot 😜
Btw - biale buty to wiocha i juz - chyba ze do sukni slubnej... A juz maxi wies to bikeje  🤣
Białe kozaki to wiadomo, że wstyd. Ale np białe balerinki? Abo adidaski, te całe dunki i inne 😉 ?Czy tu tylko o obcasy chodzi?
nie dobijajcie mnie z ta biela, bo ja juz bylam bardzo blisko poszukiwan bialych szpileczek do mojej zlotej kiecki  🤔 😂 w koncu stanelo na zlotych, wiec bede jak bombka choinkowa sie prezentowala  🏇 lol
białe buty = skarpety do sandałów, IMO oczywiscie 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się