Ech... szkoda słów na to... fragmenty tego są też w "Ziemianach" na youtube... ale "Ziemianie" to masakra. Nie polecam nikomu, kto kocha zwierzęta. Całą godzinę(chyba tyle to trwa) przepłakałam. Straszne.
Wiadomo, nie wszyscy są wegetarianami, jemy mięso ale u nas zwierzę zanim zostanie pozbawione skóry zostaje usmiercone. A te psy zostały obtarte ze skóry żywcem, oddychały, ruszały sie jeszcze. 😵
edit:
[center][img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] Obrażanie innych użytkowników. Brak kultury osobistej i używanie słów powszechnie uznanych za wulgarne. [/center]
to dla tych 'wyrozumiałych' nie czujcie się zaszczyceni wszyscy ! a moja kultura w tym poście odnosi się do tych idiotek 🙂 jak one nie maja co robić to niech się cyckami pobawią a nie beda innych obgadywać jak stare dewoty ! dajcie swoje linki ! bo chce się posmiać..
spoko .. ale słuchaj ! to był teren .. ja w terenie jest na luzi e.. nie chce konia mordować żeby pieknie zad miał podstawiony jak ma sie rozprężyć i wyluzować ! ta samo ja ! po to sa tereny.. a na tym zdjęciu ja go nawet nie chciałam zebrać ! on po prostu sobie leb w dół spuścił i tak aparat to uchwycił.. nie wszystko wygląda tak jak na zdjęciu..
myśle , ze Ci moge wierzyć ,ze go nie maglowalas 😉 moja kobyłka też po jeździe sama spuszca glowe w dol na luźnej wodzy 😉 tez mam takie zdjecie i koleżana z jednej stajni do mnie bulwers ze konia magluje 😤 a ona ma juz tak 🤣
wypie.dalać, wiesz, że z taką agresją nie powinnaś się zajmować końmi? Rozumiem, ze jak coś nie wyjdzie, w stosunku do konia zachowujesz się tak samo jak tutaj pokazałaś? Zbastuj dziewczyno i zacznij może na jogę albo medytacje chodzić. Taka agresja nie jest zdrowa.
Chciałam się upewnić, bo dawno nie spotkałam tak żałosnej czternastolatki. Mnie jest osobiście bardzo przykro, że tak kaleczy język polski, nie wiem czym jej zawinił.
wyp.-wiesz,widac na pierwszy rzut oka na Twoje posty,ze nie masz zbytniego pojecia o jezdzie,bo zebranie łączy się z rozluznieniem,czego widac nie wiesz...i piszesz jakby byly to odrebne kwestie.Poza tym odrobine kultury,widac rowniez,ze rodzice nie wpoili Ci podstawowych zasad komunikacji z ludzmi.