|
|
Dworcika
Kierowca Bombowca

Fantasmagoria
|
|
« #481 : Marzec 24, 2010, 20:54:26 » |
|
Już 
|
 Nie jestem wariatem. Jestem samolotem!
|
|
|
Niewidzialna

Czołowy hodowca Re-Volty
|
|
« #482 : Marzec 24, 2010, 21:19:51 » |
|
Kurcze, ten wątek powinien być przyklejony  czyli za marzec-kwiecien mam zapłacić i to będzie 34zł tak? Bo ostatnio 2zł wiecej wpłaciłam więc żeby było równo.
|
|
But that's the way i like it baby, I don't wanna live forever!
|
|
|
ewuś

|
|
« #483 : Marzec 24, 2010, 21:55:06 » |
|
przelałam 18 zł (za kwiecień i kawałek lipca - wg tabelki) w tej chwili więcej nie jestem w stanie, na początku kwietnia jeszcze zrobię przelew - mam nadzieję, że będzie ok 
|
|
Kiedy Bóg drzwi zamyka, to otwiera okno...
|
|
|
In.

tęczowy kucyk <3
|
|
« #484 : Marzec 25, 2010, 03:57:47 » |
|
Każde białe pole=6zł do zapłacenia. Nie uwzględniłam Kaprioli i Dworciki, za Kaprioleczkę 99% ma zapłacone, Dworcikę w tym miesiącu trzebaby było dopisać, prosiłabym o dorzucenie tej szóstki (6zł : P) do kwietnia. Zairka, spokojnie  Jest oky ;]
|
|
|
|
|
Zu

|
|
« #485 : Marzec 25, 2010, 09:11:25 » |
|
właśnie-można się do Was dołączyć? sądzę że nie, ale warto zapytać  hehe czyli że nie? 
|
|
|
|
|
ewuś

|
|
« #486 : Marzec 25, 2010, 09:14:19 » |
|
Zu nie, ponieważ już część osób miała urodziny i dostała prezenty. Zapraszamy w grudniu - będzie "nabór" na drugi rok zabawy 
|
|
|
|
|
Zairka

Dziwny osobnik płci końskiej:P
|
|
« #487 : Marzec 25, 2010, 09:16:12 » |
|
to sie ciesze 
|
 Zairka jesteś wcieleniem zła. propagujesz czysty czaprak co jazdę. i dobrze wyglądającego konia ze sprzętem pod kolor..
|
|
|
natalia
|
|
« #488 : Marzec 25, 2010, 12:58:19 » |
|
jak będzie można się dopisać to jestem chętna przeczytałam że nabór dopiero w grudniu ale może ktoś zrezygnuje to mogę wejść w zamian. Super pomysł i super zabawa co prawda ja już dużo po urodzinach ale nie ma to jak podarować komuś wymarzony prezent !
|
|
|
|
|
In.

tęczowy kucyk <3
|
|
« #489 : Marzec 25, 2010, 13:05:33 » |
|
Kuźwa. edit mnie strzeli i szlag jasny trafi.NASTĘPNY NABÓR W GRUDNIU, PRZESTAŃCIE SIĘ PYTAĆ, NIE, NIE MACIE NAJMNIEJSZYCH SZANS ŻEBY SIĘ TERAZ DOPISAĆ. Chyba, że ktoś za mnie przejmie funkcję skarbonki i będzie się w to bawił. To nie ma sprawy. Mimo ostrzeżenia nadal łamie pkt 1 regulaminu, używając wulgaryzmów.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2010, 00:17:57 wysłane przez Dworcika »
|
#link
|
|
|
|
ciska

magia :)

|
|
« #490 : Marzec 25, 2010, 14:45:13 » |
|
oddychaj  w następnej turze mogę przejąć fukcje skarbonki , ale to w grudniu :P
|
|
jedno serce , jedno bicie ...
|
|
|
In.

tęczowy kucyk <3
|
|
« #491 : Marzec 25, 2010, 16:45:21 » |
|
Ciska, to już Ci życzę powodzenia - mimo wszystko jest to strasznie upierdliwe i jesteś jedyną osobą, która się tym przejmuje : P
|
|
|
|
|
ciska

|
|
« #492 : Marzec 25, 2010, 17:11:51 » |
|
ktoś musi  dochodze do wniosku ze jak sie dobrowolnie zgłosiłam to i trzeba wszystko ogarniac w terminie :P
|
|
|
|
|
ewuś

|
|
« #493 : Marzec 25, 2010, 23:41:29 » |
|
ciska ja do tego samego wniosku doszłam  i mam nadzieję do moich urodzin zapłacić już do końca roku  Ewentualnie ja też mogłabym robić za skarbonkę 
|
|
|
|
|
ciska

|
|
« #494 : Marzec 26, 2010, 10:17:12 » |
|
Własnie wpłaciłam za kwiecień. 
|
|
|
|
|
Notarialna

Wystawowo-koci ciąg. :)

|
|
« #495 : Marzec 26, 2010, 10:22:05 » |
|
In., Czy moja wpłata już doszła?
|
|
''...stereotypy zazwyczaj sprawdzają się w większości przypadków - stąd ich popularność...'
|
|
|
helcia

Wyscigi wkręcają... ;]
|
|
« #496 : Marzec 27, 2010, 07:56:25 » |
|
|
|
i wiesz... czasami mam takie dni w których myśle o śmierci i mam ochote odejść, nikomu o tym nie mówiąc. Tylko powiedz mi czy warto? Wbij mi do głowy, że życie ma sens, że to wszystko jest pozytywne.. nie odwrotnie.
|
|
|
Zairka

Dziwny osobnik płci końskiej:P
|
|
« #497 : Marzec 27, 2010, 09:52:12 » |
|
ja juz chce urodziny 
|
 Zairka jesteś wcieleniem zła. propagujesz czysty czaprak co jazdę. i dobrze wyglądającego konia ze sprzętem pod kolor..
|
|
|
Notarialna

|
|
« #498 : Marzec 27, 2010, 10:42:40 » |
|
helcia, no po prostu...  Następny padzior do kompletu to limonka będzie 
|
|
''...stereotypy zazwyczaj sprawdzają się w większości przypadków - stąd ich popularność...'
|
|
|
Dworcika
Kierowca Bombowca

Fantasmagoria
|
|
« #499 : Marzec 27, 2010, 10:46:10 » |
|
A mój prezent jeszcze nie dotarł. Nigdy mnie poczta nie zawiodła w sumie i masz... doczekałam się 
|
 Nie jestem wariatem. Jestem samolotem!
|
|
|
Notarialna

|
|
« #500 : Marzec 27, 2010, 17:29:10 » |
|
W zwiazku z tym, ze In. chce zrezygnować z funkcji skarbnika ktoś deklaruje przejąć jej funkcje? Ciska, czy twoja propozycja jest nadal aktualna?  Potrzebne będą dane do przelewu na konto reszty pieniędzy z konta In.
|
|
|
|
|
ciska

|
|
« #501 : Marzec 27, 2010, 20:12:16 » |
|
Jasne , mam tutaj dać dane do przelewu ? prosiłabym tez o wysłanie mi info z datami urodzin każdej osoby 
|
|
|
|
|
Notarialna

|
|
« #502 : Marzec 27, 2010, 20:19:36 » |
|
ciska, To już się do IN zwróć z prośbą. 
|
|
|
|
|
ciska

|
|
« #503 : Marzec 27, 2010, 20:20:46 » |
|
ok zaraz się z nią dogadam a reszcie nowe dane do przelewu wyśle na pw 
|
|
|
|
|
rewir

|
|
« #504 : Marzec 27, 2010, 21:32:09 » |
|
helcia, ślicznie jarpol wygląda, ale chyba by Ci się przydał kurs zawijania, bo strasznie to wyszło.
|
|
|
|
|
helcia

Wyscigi wkręcają... ;]
|
|
« #505 : Marzec 27, 2010, 21:34:50 » |
|
rewir wiem, że strasznie  .
|
|
i wiesz... czasami mam takie dni w których myśle o śmierci i mam ochote odejść, nikomu o tym nie mówiąc. Tylko powiedz mi czy warto? Wbij mi do głowy, że życie ma sens, że to wszystko jest pozytywne.. nie odwrotnie.
|
|
|
ciska

|
|
« #506 : Marzec 30, 2010, 14:31:37 » |
|
up Dworcika prezent dotarł ?
|
|
|
|
|
Notarialna

|
|
« #507 : Marzec 30, 2010, 14:32:43 » |
|
ciska, Już jesteś skarbnikiem?
Tabelka coś stoi, a wpłata ode mnie i pewno kilku osób dotarło.
|
|
|
|
|
lockmittel

LaLuna.;)
|
|
« #508 : Marzec 30, 2010, 14:42:48 » |
|
In czy Ty przelewałaś jakieś pieniądze na prezent Dworciki? Ja miałam w tym czasie przeprowadzkę i nawet nie pamiętam czy był jakiś prezent zamawiany. Oczywiście od razu po świętach zrobię większy przelew.  Ciska teraz Ty się będziesz zajmowała finansami? Proszę skontaktuj się z Yga co z jej uczestnictwem w zabawie, bo moje rozmowy nic nie dały, a użytkowniczka jest moją znajomą i nie chciałabym podchodzić do tego osobiście i emocjonalnie, ale niestety nie daję rady inaczej. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
ciska

|
|
« #509 : Marzec 30, 2010, 14:51:29 » |
|
Jeszcze skarbnikiem nie jestem bo In sie nie odzywa  Chetnie bym wszystko uzupełniła i dała nowe dane do wpłaty no ale nie mogę ponieważ nie mam zadnych potrzebnych info od In Mam nadzieje ze nie zawaliła sprawy z prezentem Dworciki bo to by było nie fajne... Z Yga już rozmawiałam , jeśli to nic nie dało to trzeba sie zastanowic nad przyjeciem kogoś na jej miejsce czy też innym rozwiazaniem bo szkoda zeby ciagle były problemy z jedna osobą.
|
|
|
|
|