Forum konie »

Rymarz , Szczecin, pilne !

Witam
Zna ktoś może jakiegos rymarza/szewca który trudni sie naprawą siodeł , żadna wielka filozofia dziura w tybince , jakaś łata troche szycia... Jesli tak poprosze o numer telefonu/ adres.
Z góry dziękuję za pomoc.
Hm... Mam pytanie. Nie wiem może ktoś mi tu odpowie.
Wodza mi pękła, chciałabym to zszyć bo nowe kosztują ponad 100zł z tego co pamiętam, tej firmy. No i skośnik trochę skrócić.Chodzi mi o rymarza któremu mogłabym wysłać paczką to i który by mi to zrobił i odesłał, a zapłata przelewem.
🤔 🤔 🤔
Maciej Szyłko
663 573 335
oo...maciek zmienil fah ?  😉 😉 😉

a takiego "zawodowego" to znajdziecie naprzeciwko wjazdu(taej uliczki dojazdowej) do szpitala na uni lubelskiej - w tych domkach, na bramce jest blekitna tabliczka z napisami  "rymarz ...." trzeba zadzwonic, wejsc do domu i po scjodach do piwnicy -tam ma warsztat 🙂..... my zawsze tam wozimy wszelkie wodze, kantary itd, siodla tez naprawia, on jest szewcem generalnie, konskich rzeczy nie produkuje- ale naprawia duzo. ma bardzo niskie ceny.
Mi bardzo fajnie, szybko i niedrogo zrobił siodło  😀
wlasnie sobie przypomnialam ze maciek nie tylko (to wiedzialam) ma pasje naprawiania i wprawe przez zbierannie staroci do naprawy, ale sie poprostu tego uczyl i tytul rymarza (czy jakos tak;P) z wojska wyniosl... ogolnie to  takze polecam bo jak cos robi to ucziwie i z sercem  :kwiatek:
Frania Dzięki  :kwiatek:
horse-art mieszkam na zadupiu  🤣

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się